Не ''Атака'', а българският народ поиска строителството на втора атомна

...
Не ''Атака'', а българският народ поиска строителството на втора атомна
Коментари Харесай

Сидеров: САЩ хем ни дере пари, хем не дават да правим АЕЦ

Не ''Атака'', а българският народ изиска строителството на втора атомна централа на референдум, не помните ли? За жал ние не сме суверенна страна, тъй като след 90-те години България е колониална страна и се ръководи от едно-две държавни управления. Това показа в студиото на ''Още от деня'' по Българска национална телевизия водачът на ''Атака'' и общински консултант Волен Сидеров.

,,Американците хем ни дерат пари, хем ни споделят да не си вършим АЕЦ ''Белене''. Както тогава министър председателят говореше, че би трябвало да се направи, в този момент пък нямало да се прави. Изпуснахме шанса да имаме ''Южен поток'', тъй като пристигнаха ръководещите от Съединени американски щати - те са тези, които ни ръководят, и ни споделиха да не вършим ''Южен поток''. Това го споделиха трима американски сенатори и ние спряхме да вършим ''Южен поток''. А тогава щяхме да бъдем същински фактор за цяла Източна Европа'', добави той.

,,В Народното събрание можеш да се изкажеш, да гласуваш, само че в случай че нямаш болшинство - нищо не можеш да сториш. Аз не съм съдружен сътрудник към този момент, не съм в ръководството и това бе реализирано с едно подозрително съдружничество сред ГЕРБ, НФСБ и ВМРО'', счита още Волен Сидеров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР