Не ''Атака'', а българският народ поиска строителството на втора атомна

...
Не ''Атака'', а българският народ поиска строителството на втора атомна
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Нямаме ''Южен поток'', защото така ни казаха управляващите от САЩ

Не ''Атака'', а българският народ изиска строителството на втора атомна централа на референдум, не помните ли? За жал ние не сме суверенна страна, тъй като след 90-те години България е колониална страна и се ръководи от едно-две държавни управления. Това показа в студиото на ''Още от деня'' по Българска национална телевизия водачът на ''Атака'' и общински консултант Волен Сидеров.

"Американците хем ни дерат пари, хем ни споделят да не си вършим АЕЦ ''Белене''. Както тогава министър председателят говореше, че би трябвало да се направи, в този момент пък нямало да се прави. Изпуснахме шанса да имаме ''Южен поток'', тъй като пристигнаха ръководещите от Съединени американски щати - те са тези, които ни ръководят, и ни споделиха да не вършим ''Южен поток''. Това го споделиха трима американски сенатори и ние спряхме да вършим ''Южен поток''. А тогава щяхме да бъдем същински фактор за цяла Източна Европа'', добави той.

"В Народното събрание можеш да се изкажеш, да гласуваш, само че в случай че нямаш болшинство - нищо не можеш да сториш. Аз не съм съдружен сътрудник към този момент, не съм в ръководството и това бе реализирано с едно подозрително съдружничество сред ГЕРБ, НФСБ и ВМРО'', счита още Волен Сидеров.

"При американците няма игри, те дефинираха България за фронт против Русия, против нашата Освободителка. Защото от турско иго ни освободи Русия, а не Съединени американски щати, Англия, Меркел или Макрон. И в този момент американците ни вършат фронт против Русия, което е доста рисково за нас'', уточни Сидеров.

"Не би трябвало да има дотации за партиите. Волята на народа на референдума бе за 1 лев дотация и ние от ''Атака'' декларирахме, че ще се съобразим с желанието на хората, а не щеш ли в този момент Обединени патриоти изнудиха ГЕРБ и направиха дотацията 8 лв., тъй като им споделиха, че в противоположен случай няма да поддържат гласуването на бюджета.

С тази своя постъпка считам, че те изгубиха напълно доверието на хората и демонстрираха, че освен не са патриоти, само че и че водят антинародна политика'', приключи водачът на ''Атака''.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР