НДК отваря врати за граждани на 21 май. В деня

...
НДК отваря врати за граждани на 21 май. В деня
Коментари Харесай

На 21 май НДК отваря врати за посетители


НДК отваря порти за жители на 21 май. В деня на отворените порти всеки един може да стане "делегат " и да седне на стола на държавните и държавни ръководители в зала 3, където единствено преди дни се организира срещата на върха Европейски Съюз - Западни Балкани. От началото на българското европредседателство, НДК е посрещнал 17 000 делегати и 186 събития.

Обиколката на НДК на следващия ден ще стартира, несъмнено, с инспекция на вход А4.

Яна Дочева, Министерство за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз: Първата група, която стартира в 9 ч. сутринта с министър Павлова, ще види на 5-тия етаж две от залите, които използваме за разнообразни типове конференции и срещи.

Делегатите ще минат през пресцентровете, в които пристигнаха над 3200 публицисти, и Зала 7.

Яна Дочева, Министерство за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз: Тук, в тази зала, се организира конференцията на Зоран Заев по време на Съмита, който се състоя на 17-ти.

Всеки един от посетителите ще може да пристигна тук и да се снима пред трибуната като Зоран Заев или като някой различен началник.

На стълбите пред Зала 3 ще има фамилни фотоси - както прилича за държавни делегати.

Яна Дочева, Министерство за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз: Осигурили сме фотограф, професионален, който ще снима всички, посетили НДК, тъй че да остане и за тях един прекрасен спомен от обиколката.

Обиколката ще завършва в Зала 3, където към момента стоят табелките с имената на български и евролидери.

Яна Дочева, Министерство за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз: Тереза Мей, която е доста близо до най-централната естрада, където имаме господин Таяни, господин Доналд Туск и, несъмнено, министър председателят Борисов и Жан-Клод Юнкер.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР