НД „Русофили предлага на своите членове и симпатизанти да отбележат

...
НД „Русофили предлага на своите членове и симпатизанти да отбележат
Коментари Харесай

НД „Русофили“ ни кани да отбележим заедно 75-годишнината от Деня на победата

НД „ Русофили " предлага на своите членове и симпатизанти да отбележат дружно 75-годишнината от Деня на успеха с песента „ Синий платочек ". Нека тъкмо в 12 ч. на 9 май да озвучим пространството с тази ария от военните години, с цел да почетем паметта на героите, приканва ръководителят на придвижването Николай Малинов.

„ В изискванията на карантина не можем да се съберем всеобщо. Но можем всеобщо да покажем, че помним жертвите, тачим паметта на героите и следваме фантазиите им за един освен кротичък, само че и по-човечен, по-справедливо организиран и съразмерен свят ", се споделя в послание на Николай Малинов във връзка годишнината. „ Нека го създадем по някой от изобретателните способи, по които карантината ни подтиква да показваме възприятията си. С книга, с филм или с ария. А за какво не и като сложим на прозореца или на балкона една „ Георгиевска лентичка ", знаме на успеха или един червен или.... „ синий платочек " - оня възпят в ария войнишки знак на обичта, близостта, вярата, упованието и копнежа, с които преди 75 години героите вървяха към безсмъртието и Победата ", се споделя още в обръщението.

„ В прочут смисъл настроението на тази ария кореспондира с днешния ден, с тестването, пред което се оказахме и което някои дефинираха тъкмо като „ война ". А във война се побеждава освен със силата на оръжието, само че и със силата на вярата, на духа, на човечността ", споделя основният секретар на придвижване „ Русофили " Кристина Иванова в изявление за уеб страницата Novinata.bg

Българската самодейност „ Синий платочек " е една от многото, посредством които признателни за мира хора от цялата планета означават годишнината.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР