Задържаха шофьора, който не спря на червен светофар и уби

...
Задържаха шофьора, който не спря на червен светофар и уби
Коментари Харесай

Задържан е дрогираният шофьор, убил Милен Цветков



Задържаха водача, който не спря на червен светофар и умъртви с джипа си журналиста Милен Цветков, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев в утринния блок на NOVA.

Потвърди се неофициалната информация, че лидерът е бил дрогиран с трева и амфетамини.

„ Вчера към 18:00 часа в дежурния център на Столична дирекция на вътрешните работи е постъпил сигнал за ПТП в региона на мол „ Парадайс “. Водач на лек автомобил удря спрелия пред него на червен светофар автомобил, каран от Милен Цветков. Вследствие на удара автомобилът изхвърча на 20 метра вътре в кръстовището “, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Експертите не са открили спирачен път от гумите на джипа, блъснал колата на Цветков, разясни Хаджиев.

„ Екипите на Спешна помощ идват на място. Журналистът е имал пулс. Качват го и потеглят към „ Пирогов “, само че на път за там той е умрял “, сподели още той. Хаджиев съобщи, че лидерът на лекия автомобил е на 22 години от София. Той има удостоверение за ръководство на МПС от 2016 година В пътното му досие попада още едно пътно нарушаване.

„ При изработен тест за упойващи субстанции тестът на 22-годишния лидер е реагирала на канабис и амфетамин. В момента той е арестуван за 24 часа в РПУ. Ще бъде формирано досъдебно произвеждане “, сподели още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. И добави: „ За това закононарушение наказването, което се планува, е от 3 до 15 години за причиняване на гибел след приложимост на алкохол или упойващи субстанции “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР