Всичко е възможно, но въпросът е дали това би било

...
Всичко е възможно, но въпросът е дали това би било
Коментари Харесай

Днес Се Решава Съдбата На Толкова Много Български Пенсионери! Обсъждат Дългоочакваното Отпадане

" Всичко е допустимо, само че въпросът е дали това би било и заслужено, и добре признато от обществото, тъй като действителните размери на някои от пенсиите, които са лимитирани на оптималния размер е много висок. Друг е въпросът до каква степен обществото ще одобри, че тези пенсии са заслужено изчислени ".

" Да забележим какви са настройките, какви са причините - ние не влизаме в тази полемика с някака предварителна настройка. По-скоро ще участваме, тъй като е инициирана от българския парламент ", добави министър Петков.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров счита, че има метод таванът да отпадне по натурален път посредством повдигането на оптималния застрахователен приход.

" Т.е сегашните 2 600 лв. - 3 000, 3 500, 4 500, 10 минимални работни заплати и по този метод всички тези, които са лимитирани без тези измислени банкери, които в последна краищата ги помним, че имаше такива случай от 1997-1998 година, когато получиха права в размера на 5-цифрени пенсии, които явно са нереални - всички останали, когато стигнем 10 минимални работни заплати в действителност ще получат своята пенсия, която Национален осигурителен институт им начислява ", сподели Димитров, представен от БНР.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР