Всеки има своя вкус и предпочитания, и никой няма да

...
Всеки има своя вкус и предпочитания, и никой няма да
Коментари Харесай

Смях! С тези 3 типа жени само психопат би се хванал

Всеки има своя усет и желания, и никой няма да право да го съди за това.
Ето за какво не е изключително морално да упрекваме нечий персонален избор, даже и той да е най, най, най-грозната жена, която в миналото сме виждали.

Как да кажем, има обаче няколко вида дами, с които единствено умопобъркан би се захванал. Ето кои са те.

Лудото Ленче
Тя е луда, в дословния смисъл на думата, единствено дето не й е прието публично. Притежава някаква странна фикс идея или култ, нещо от сорта да колекционира мъжки кичури коса, да речем. Денят й се осмисля от издание на десетки житейски умозаключения във Фейсбук, които множеството пъти звучат плашещо. Говори доста... за господ Тангра, за това каква е била в предходния си живот, с каква задача се е появила на тази земя и по този начин нататък. Настоява всички да четат новото й стихотворение за някакъв си череп на име Жан и по-късно да го проучват... в мнения изпод. За себе си твърди, че е актьор и нравствен човек, само че в случай че попитате който и да е мъж с всичкия си, тя е чисто и просто лудото Ленче.

Жената-ваденка
Тя не е просто завладяваща, тя е нещо доста повече и от скучен кърлеж, микроб или гнида. Тя е жената-ваденка, с която всеки мъж знае, че в случай че си легне, по-късно ще съжалява цялостен живот. Тази девойка толкоз обезверено търси Принца, че го припознава във всеки, който й каже „ Здрасти! “. Живее в приказките от детството и изрично отхвърля да порасне. Ако инцидентно си се напил и си забил една такава предната вечер, незабавно ще я разпознаеш по 375-те смс-и на сутринта. Тежко ти пич, ти си прецакан!

Цецка тъпата
Бррррррр! Тя е лека. Или не, просто е извънредно тъпа. Толкова доста е търсела мъжкото внимание, че като ученичка са й викали Цецка общата. Стига, сигурно познаваш най-малко една такава, има я във всеки квартал. На тип и на ум го докарва на нещо приблизително сред Албена Вулева и Пепа Секса. Ще я разпознаеш и по гурелите и засъхналата й серпантина, тъй като тя грим не чисти... нали желае постоянно да е красива. Не приказва доста и популярност Богу, другояче ужасният й мирис може да аргументи втори Чернобил.

източник: www.beu.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР