Възмутени българи от Болградския район разказаха защо определени политици надаха

...
Възмутени българи от Болградския район разказаха защо определени политици надаха
Коментари Харесай

Паспортната мафия е на път да ни скара с Украйна!



Възмутени българи от Болградския регион описаха за какво избрани политици надаха подобен писък против административното разделяне в Украйна и за какво в незабавен порядък бе гласувана декларация от Българското Народно заседание. Според тях тази декларация по никакъв метод не пази ползите на елементарните българи, а ползите на едно лице с име Киссе.

Въпросното лице от години експлоатира българите и натрупа благосъстояния на техен тил. Най-вече посредством платени услуги за приемане на българско поданство респективно български паспорт. Тук е редно да поясним, че българите от Украйна българския паспорт е опция за безвизово пътешестване и работа в страните от Европейски Съюз.

В същото време украинското законодателство не разрешава двойното поданство и всеки собственик на такова се преследва по украинския углавен кодекс. Именно по,този метод лицето Киссе държи в послушание хиляди българи в Украйна, които са експлоатирани на всички избори за избрани депутати, под угрозата, че в случай че не го създадат ще бъдат издадени на украинските управляващи.

Според българите от Болградския регион въпросното лице е турски сътрудник, само че в това време поддържа отлични контакти с МВРО и НСФБ точно посредством тях той е употребил кабинет дълго време в ДАБЧ, в който е работела за него жена с име Гроздева, която е играела и ролята на касичка.

Така наречените патриоти са осигурявали съществени контакти на лицето Киссе с български политици от изпълнителната власт, които са подсигурили надеждността по приемане на българско поданство.

Българите от Болградския регион са сигурни, че никой в България няма да извърши следствие, защото всичко е потънало в корупция, а по този начин наречените патриоти са в ръководството на България, което е цялостно доказателство за техните подозрение. Те са се надявали нещо да свърши и анкетната комисия, само че и тя сподели, че МВРО и турската партия играят дружно и просто прикриха всичко!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР