Васил Тренев е избран за изпълнителен директор на Софийска вода,

...
Васил Тренев е избран за изпълнителен директор на Софийска вода,
Коментари Харесай

Васил Тренев е новият изпълнителен директор на „Софийска вода“



Васил Тренев е определен за изпълнителен шеф на Софийска вода, част от Веолия. Той поема поста от Арно Валто де Мулиак, оповестиха от компанията.

„ Ще продължим да утвърждаваме „ Софийска вода “ като най-хубавия и съвременен ВиК оператор в България. Най-важно за нас остава поддържането на безкомпромисно качество на водата, на отлични и професионални услуги и несъмнено, запазването на доверието на нашите клиенти. Ще внедряваме още сполучливи и новаторски практики на Веолия, а екипът ни е стимулиран да работи все по този начин безрезервно в името на потребителите “, разяснява Васил Тренев, новият изпълнителен шеф на Софийска вода.

Преди да поеме управлението на Софийска вода, господин Тренев е заемал позицията заместник-изпълнителен шеф на компанията в продължение на година и половина. Той има богат професионален опит в областта на мениджмънта на финансови и търговски организации. Заемал е разнообразни длъжности в Общинска банка, ОББ, Насърчителна банка – София и други Завършил е Техническия университет в София и Югозападния университет „ Неофит Рилски “ в Благоевград.

Арно Валто, доскорошен изпълнителен шеф на Софийска вода, остава заместител изпълнителен шеф на Веолия за България до 16 юли 2018 година След това той ще се причисли към Veolia Water Technologies като Директор „ Общинско планиране и строителни действия “ за Франция, Белгия и Швеция. Veolia Water Technologies е дъщерно сдружение на Veolia, профилирано в решения за филтриране на вода и осигуряващо цялостната гама от услуги, нужни за планиране, създаване, поддръжка и възобновяване на уреди за филтриране на води и отпадъчни води за промишлени клиенти и обществени органи.

Стратегическото ръководство на Софийска вода се дефинира от Съвет на шефовете, в който влизат представители на акционерите, Веолия Вода и Столична община - Фредерик Фарош, Франсоа Деберг, Васил Тренев, Мариана Итева, Владимир Стратиев, Милена Ценова, Бисер Дамяновски.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР