В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм Преси разкри

...
В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм Преси разкри
Коментари Харесай

Преслава Не Издържа И Каза Край! Певицата Обяви Война!

В формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм Преси разкри детайлности към бременността си с Паола, към избора на име на щерка си, интервенцията на носа си и още куп неща, които феновете й я попитаха.

Преслава показа, че е качила 15 кг, до момента в който е била бременна с Паола. Но по всичко проличава, че към този момент се е отървала от тях. Поп фолк изпълнителката разкрива и каква е тайната за съвършената й фигура. „ Старая се да се храня здравословно, повече разходки “, написа Преси. „ Тук бих желала да кажа, че не употребявам артикули за намаляване и не съм рекламирала сходни! “, добавя тя, написа разкрития.

Преслава разкрива също, че до момента не е обръщала внимание на това какво се написа по неин адрес в пресата, само че в този момент е решила, че ще се бори с всяка подправена вест. „ Дълги години смятах, че верният метод е да не обръщам внимание на свободните съчинения на знайни и незнайни жълтурковци. Сега мисля, че е било неверно и че всяка лъжлива информация би трябвало да бъде опровергана! “, написа поп фолк изпълнителката, заканвайки се да се бори против подправените вести.

Преси споделя и по какъв начин съумява да „ отсее “ приятелите си през годините. „ Аз обичам приятелите си и считам, че съм добър другар. Разбира се, с времето, те сами се отсяват. Просто от време на време човешката завист и злоба надвиват над другарството. Като дребни са ни учили на добродетели, само че за жал в актуалния свят се толерира да си К*УЧКА или ТАРИКАТ “, написа Преслава.

Поп фолк изпълнителката споделя също, че за разлика от други известни персони, не желае да прави влогове със своето всекидневие и да снима Паола. „ Звучи доста забавно, само че към този момент по-голямата част от всекидневието ми е обвързвано с развъждането на щерка ми, а не желая да трансформирам детството й в риалити предаване “, написа Преси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР