В навечерието на Архангеловден, когато българската полиция отбелязва професионалния си

...
В навечерието на Архангеловден, когато българската полиция отбелязва професионалния си
Коментари Харесай

Кметът на Видин връчи благодарствен адрес на директора на Областната дирекция на МВР


В навечерието на Архангеловден, когато българската полиция отбелязва професионалния си празник, кметът Огнян Ценков поздрави чиновниците от системата по време на среща в ОДМВР - Видин. Той изрази удовлетворението си от постигнатите резултати както по повод предварителната защита на престъпността в района, по този начин и при разкриваемостта на престъпните случаи.
„ За мен е извънредно значимо, че Община Видин има построено чудесно съдействие с органите на Министерство на вътрешните работи и работи с тях в доста добър синхрон. Наравно с вас ние, като представители на локалната власт, също носим отговорността за отбрана на имуществото и неприкосновеността на жителите. Сигурност за жителите на всички обитаеми места в общината - това е задачата, която сплотява дейностите ни “ – сподели видинският кмет. Ценков акцентира, че работата на полицията е във фокуса на публичното внимание. Затова всеки чиновник би трябвало да носи с чест своята униформа и напъните му ще бъдат възнаградени. „ Вярвам във вас, в безупречната ви подготовка, висок морал и подготвеност да защитавате сигурността на жителите на Община Видин! Нека вашият патрон - Св. Архангел Михаил закриля вас и фамилиите ви! Желая ви да бъдете здрави, да се радвате на благоденствие и се гордеете, че сте в редиците на българската полиция! – пожела кметът.

По мотив празника Огнян Ценков връчи на старши комисар Янко Янколов, шеф на ОДМВР - Видин признателен адрес и почетен плакет на Общината. „ Оценявам и Ви благодаря за напъните да работите в положително съдействие с локалната власт, с цел да можем дружно да реагираме навреме на провокациите в ежедневната ни работа. Разчитам на Вашето отговорно отношение и отсега нататък, тъй като единствено с общи старания можем да създадем Община Видин удобно и предпазено място за живеене! “ - написа в адреса. Старши комисар Янколов благодари за оказаната чест, за сполучливата взаимна работа и акцентира, че премията е за всичките му сътрудници.
Общо 18 чиновници на ОДМВР бяха наградени по отношение на Деня на българската полиция за реализирани високи резултати. Отличията връчи Янко Янколов, а кметът на Видин Огнян Ценков честити на всеки от тях.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР