В момента, в който разбрах, че съм ударен, отидох при

...
В момента, в който разбрах, че съм ударен, отидох при
Коментари Харесай

В София Стана Тежка Катастрофа, Но Точно След Това Се Случи Нещо Безкрайно Гнило!

" В момента, в който разбрах, че съм ударен, отидох при тях, тъй като е инстинкт, няма значение кой какво е направил, и им споделих - " Добре ли сте? ". Това бяха очевидно несъответстващи хора в резултат на някакви неща, на опиати и така нататък Те даже с служителя на реда не можеха да се схванат ", описа пострадалият.

Водачите отхвърлят тест с дрегер на първите пристигнали на мястото служители на реда.

" Взеха единствено нашите документи, техните не. Той си знае за какво. Застана на прозореца и си приказваха 5-6 минути единствено тримата... пристигнаха пътните помощи и на двамата, и служителят на реда ни сподели да качим колите, да освободим придвижването ", добави водачът.

Минути след тези команди виновният водач изчезва с Пътна помощ. Идва нов полицейски екип, който открива неналичието. И по този начин, в протокола на КАТ е вписана единствено останалата на място кола.

Шофьорът на Пътна помощ описа, че служители на реда и пожарникари са го предиздвикали бързо да натовари колата.

" Никой нищо не прави и по едно време едно момче ми сподели - " Давай да тръгваме ". И аз му споделям -ама, тук ми споделиха да чакаме, служителите на реда. Не, не, не, ние сме се оправили, давай да тръгваме ", изясни служителят на " Пътна помощ " Александър Туцов.

Според наши източници колата е благосъстоятелност на мъж от София - Георги Кирков. Набираме телефона, от който е извикана Пътна помощ за нея.

Той твърди пред екипа ни, че не е карал колата и не знае, че е аварирала в неделя. Просто са го помолили и е бил очевидец на пътя.

Вече трети ден колата престоява на паркинга на Националния стадион.

От столичния КАТ обясниха, че са открили кой е избягалият лидер, пратили са призовка и ще го санкционират. Потърсихме го на адреса му, само че се оказа, че никой не го е виждал там от месеци.

Все още детайлите по случая се обясняват. Тепърва ще се разбере и дали водачът на изчезналата кола ще получи наказване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР