Умението и желанието за защита на националния интерес трябва да

...
Умението и желанието за защита на националния интерес трябва да
Коментари Харесай

Паргов призовава гражданите да избират евродепутати, защитаващи националния интерес



Умението и желанието за отбрана на националния интерес би трябвало да бъде главен аршин при избора на евродепутати , това е критерият и за оценка на свършената работа на всички евродепутати в сегашния мандат, без значение от коя политическа партия са, разяснява ръководителят на БСП-София Калоян Паргов.

" Когато един евродепутат способства за решение на един или различен проблем на българските жители в границите на Европейския съюз, тогава оценката за неговата работа ще бъде позитивна. Най-новите статистики демонстрират, че задграничните вложения в България понижават ... Проблемът на българските превозвачи също го изпуснаха ", изясни той.

Паргов добави, че идното съвещание на конгреса на Българска социалистическа партия би трябвало да очертае рамката за присъединяване на партията в евроизборите , както и да одобри платформа. " Няма да подреждаме листи, нито ще включваме или изключваме някого . Интересът на медиите към подреждането на листите на Българска социалистическа партия за евроизборите е нещо обикновено. Случващото се при нас го има във всички партии , не е нещо невиждано и неповторимо. Просто Българска социалистическа партия е малко по-отворена към медиите и обществото ".
 Станишев прикани управлението на Българска социалистическа партия към стратегическо мислене
Станишев прикани управлението на Българска социалистическа партия към стратегическо мислене

Българска социалистическа партия да не подценява ГЕРБ, зове шефът на ПЕС

За идните през есента на тази година локални избори , Паргов разгласи, че ще може да приказва в конкретика след приключването на европейските през май .

Относно София, той разяснява, че " ахилесовата пета на нашите съперници от ГЕРБ е в това, че н е съумяват да осъществят политиките си в града и натрупат отрицание от хората. ГЕРБ наподобяват на " Титаник " , а ремонтът на улица " Граф Игнатиев " ще изиграе ролята на огромния айсберг за тях. Корабът явно потъва . Кметът Йорданка Фандъкова към този момент е известна измежду жителите на София с политиката " ремонт на ремонта " и " надзор на контрола ", което на процедура е нелепост и демонстрира управническо изтощение ".

Според Паргов, бъдещето принадлежи на новия социализъм . " Това не е социализмът на Сталин. Това е друг вид социализъм, който допуска плуралистична система, господство на закона, правова страна, антирадикализъм, антимилитаризъм . "

" Ценностите на православното християнство да са фундаментът на обществото. Новият социализъм не е еднопартийна система , властнически режим, тирания... ", изяснява той.

" Означава отстояване на националните ползи... Ние сме на първа линия, когато приказваме за мигранти - бедната европейска страна България е сложена в ролята на филтър и би трябвало да охранява външната европейска граница с Турция. Турция, която не е онази страна от преди 10-15 години и която на моменти стои плашещо на картата на Европа. Турция, която е деен състезател освен на Балканите, само че и в международен мащаб. За страдание, България не стои добре на Балканите . Звучи доста обидно България да е настрана от балканския пъзел, на фона на който Сърбия, Гърция и Турция играят основна роля в процесите ", разяснява ръководителят на БСП-София Калоян Паргов
 Българска социалистическа партия ще споделя, ГЕРБ ще демонстрира, вижда Георги Марков
Българска социалистическа партия ще споделя, ГЕРБ ще демонстрира, вижда Георги Марков

Той предвижда сложни избори както за ПЕС, по този начин и за ЕНП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР