Тя е родена на 10 март 1958-а и тази година

 Тя е родена на 10 март 1958-а и тази година ...

Кои са тайните за красота на Шарън Стоун?.


 Тя е родена на 10 март 1958-а и тази година ще стане на 63 години. Става по-известна след участието си във филма „Първичен инстинкт“. Заради главната ѝ роля в „Казино“ тя е номинирана за „Оскар“. Участвала е още във филми като „Диаболично“, „Зов за завръщане“, „Бърз или мъртъв“, „Глория“, „Специалистът“ и други. Тя е Шарън Стоун – една от неостаряващите звезди на Холивуд.
 Дори и на тези години, русокосата красавица все още пленява мъжете със своите провокативни фотосесии. Тя изглежда така, защото спазва няколко основни правила в грижата за кожата и своето тяло. Ето кои са те:
1. Овлажняване Стоун признава, че нейната майка ѝ е дала най-ценните съвети за красота. Тя винаги ѝ е повтаряла, че е важно да ползва овлажняващ продукт за тяло всеки ден. За хидратацията на лицето спомага и миенето му с вода преди лягане, но за сметка на нея сапунът трябва да се използва пестеливо, защото неговите съставки лесно изсушават. За да има по-гладка и хубава кожа, тя си маха грима със специални овлажняващи кърпички. Разчита и на почистваща мицеларна вода. 2. Нежни продукти за лице Обикновено Шарън държи на продукти, които подхранват кожата на лицето ѝ. Често използва кисело мляко като съставка за почистване на черните точки по лицето. Що се отнася до ексфолирането, тя избягва козметика с гранули, която може да раздразни кожата ѝ.  По думите на актрисата, тя няма определено време, което отделя за грижата за лицето. Използва серум и крем за лице поне два пъти дневно. 
Още от тайните за красота на Шарън Стоун четете в Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg По публикацията работи: Иванка Гъркова

Източник: dnes.bg