„Тук не става въпрос за диетите, които обикалят интернет –

...
„Тук не става въпрос за диетите, които обикалят интернет –
Коментари Харесай

„Детокс 2.0 – убиецът на мазнини” топи килограми и повишава либидото!


„ Тук не става въпрос за диетите, които обикалят интернет – 3 дни на вода, 10 дни на чай, 15 на плодове и зеленчуци. Режимът няма за цел да смъкна единствено непотребните килограми, а е ориентиран към здравето на всеки един човек или решаването на някакъв здравословен проблем. Освен съкращаване на телесното тегло, режимът усъвършенства хормоналните равнища, въздейства позитивно на ендокринната система, пречиствайки организма по най-правилния и здравословен метод, което е и моята цел “, споделя Илиян Найденов.

Преди „ Детокс 2.0 – килърът на мазнини “ да види бял свят, режимът от книгата е бил прибавен върху петима мъже и пет дами. Те са били изследвани преди, в средата и след привършване на програмата, като при всички, с изключение на отслабването, са регистрирани усъвършенствания в кръвните индикатори, хормоналната система.

„ При мъжете бе регистрирано повишение на либидото, изключително при тези, които живеят под стрес или са в преклонна възраст. Подобриха се тонусът и самочувствието им, качеството на живот. Жените пък реализираха невероятни резултати освен отслабвайки - кожата на лицето им стана гладка и сияйна, косите и ноктите здрави.За 15 дни здравословно хранене и спорт те реализираха забележителни резултати без да пилеят пари за медикаменти и витамини “, прецизира създателят.

„ Детокс 2.0 – килърът на мазнини “ повежда читателя през три съществени стадия на детоксикация. Първият е съпроводен с увеличение на калорийния дефицитни и банкет на храни, които подтикват изхвърляне на отрови от черния дроб и другите органи. Вторият стадий е ултра- пречистването, когато към този момент токсините нахлуват в кръвния поток и се изхвърлят посредством урината, потта и даже през пъпките, които се появяват по кожата.

„ Третият стадий е най-съществен и би трябвало да е извършен вярно, с цел да се запазят резултатите. За организма би било много стресиращо да се върне към старите привички и хранене. След детокса тялото стартира нов живот „ на чисто “ и с цел да се резервира резултатът е нужно да живеем здравословно, да ядем храни, които дават на тялото здраве и сила, а не такива, които го вършат мързеливо и тромаво. По този метод появяването на йо-йо резултата е изключен “, разяснява Илиян.

Книгата „ Детокс 2.0 – килърът на мазнини”, фитнес инструкторът дефинира като неповторима, тъй като е плод на неговия персонален опит като състезател и треньор. Храните също са съобразени с родния пазар, подбрани съгласно качествата и хранителния им състав.

„ Програмата съдържа артикули, които могат да се намерят елементарно на пазара и да се подготвят бързо. Ако човек е зает душевен и съзнанието му е съсредоточено единствено върху това - какво да купи и сготви, той или ще се откаже от програмата, или няма да реализира 100% резултат “, прецизира Найденов.

Илиян поддържа противоположна връзка с доста от хората, които са минали през 15-дневната стратегия. Рекордното намаляване е 12 кг за 15 дни. „ Това се случва при хора с по-голямо тегло. Ако тежите 50 кг няма да свалите 12, а 2-3 кг. Целият развой се въздейства от количеството на насъбраните шлаки и токсини в тялото ни, което единствено знае по какъв начин и от какво да се свободи “, твърди създателят на книгата.

„ Детокс 2.0 – килърът на мазнини “ можете да поръчате ТУК или в инстаграм профила на Илиян Найденов.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР