Треньорът на Наполи Карло Анчелоти изрази недоволството си от

  Треньорът на Наполи Карло Анчелоти изрази недоволството си от ...

Анчелоти бесен, Наполи приема Ливърпул на строителна площадка + ВИДЕО.

 
Треньорът на Наполи Карло Анчелоти изрази недоволството си от забавянето на ремонта на съблекалните на клубния стадион "Сан Паоло".

Неаполитанци приемат през идната седмица Сампдория и Ливърпул, но както става ясно от видео, публикувано на официалната им страница в Туитър, стените в съблекалните все още не са доизмазани, а освен това липсват мивките в банята и ключовете за лампите.

"Приех молбата на клуба да изиграем първите си два мача за сезона като гост, за да може да бъде завършен ремонтът. За два месеца могат да бъдат построени цели къщи, а при нас не може да завърши един ремонт на съблекалните. Къде мога да разменя домакинствата на мачовете със Сампдория и Ливърпул? Шокиран съм от некомпетентността на тези хора!", заяви Анчелоти пред клубния сайт.

Ремонтът на стадиона в Наполи върви под прякото наблюдение на кмета на града Луиджи де Магистрис, заради което той и президентът на клуба Аурелио де Лаурентис са в обтегнати отношения.

Queste le condizioni degli spogliatoi del Napoli dello stadio San Paolo, a 70 ore da #NapoliSampdoria, che hanno scatenato la reazione di @MrAncelotti contro Regione, Comune e Commissari. pic.twitter.com/YAROtscwIh
— Official SSC Napoli (@sscnapoli) 12 септември 2019 г.

 

Източник: gol.bg