Този четвъртък, на 21-ви май, участниците в “Тото 2 -

...
Този четвъртък, на 21-ви май, участниците в “Тото 2 -
Коментари Харесай

Фурор от допълнителни печалби подготви тотото

Този четвъртък, на 21-ви май, участниците в “Тото 2 - 5 от 35”отново ще получат огромни шансове за солидни облаги. Двете тегления на играта дават опция на всеки ловджия на бързи пари да грабне луксозни суми.Маратонът по придобиване на благосъстояния продължава със същия залог и във „ Втори тото късмет “ на „ 5 от 35 “. В негокъсметът разкрива неподозираните си благоприятни условия с облаги до 200 000 лв.. Шансове за още бонус облаги ще имат всички пуснали фишове за играта за 41-ви тираж. По случай празника „ Св. Св. Константин и Елена “, посредством чоп петима късметлии ще завоюват по 1000 лв.. Минималният залог за „ Тото 2 – 5 от 35 “ е единствено 70 стотинки за композиция от пет цифри маркирани в една област.

В играта „ Тото 2 - 6 от 49 “ прогнозният
джакпот шампионски прескочи летвата от 3 000 000 лв. и за тиража в четвъртък чакаме да доближи до умопомрачителната сума от 3 200 000 лв.. Шест цифри са задоволителни да бъде извоюван, а системите за цялостно съчетание имат неповторимата дарба да пренасочат в свръхскоростната лента всеки шанс.

Какво да подарим на нашите близки за имените дни?! Този елементарен въпрос има извънредно доста отговори, само че не чак толкоз доста благоприятни условия за реализация. Разбира се всеки ще подари максимума, който може да си разреши, а цялостен комплект квитанции за числовите игри на тотото може да ви коства по-малко от пет лв.. Печалбите за 41-ви тираж не са за изпускане, тъй като надвишават общо 7 000 000 лв.. Тази сума надминава щедростта на доста финансови магнати, а още в четвъртък някой именник, може да запълни с доста числа свободните полета в банковата си сметка. Всеки самичък взема решение какъв брой квитанции да подари на своите близки, а и на себе си.

Напомняме, че една от най-атрактивните акции на Спорт тото - „ Всеки ден е Великден “ наближава своя краен период за присъединяване.

До 24-ти май всеки собственик на карта ТОТО КЛУБ, има опция да съобщи желанието си да взе участие в чоп за 15 ваучера за отмора, всеки на стойност 2000 лв.. Печелившите номера ща бъдат изтеглени в предаването на 31-май в ефира на Българска национална телевизия. Срокът да бъдат употребявани ваучерите е до декември 2021 година. Това е задоволително време за избор на дестинация, тъй че остава единствено шансът да докажефантастичните си качества.

По случай имените дни на вашите близки не пропускайте да им подарите и талониза моментните лотарийни игри. Те също имат способността да изтласкат въздуха от портфейла за десетилетия напред.

Изненадите от Спорт Тото са целогодишни, а една от тях идва със идващия 42-ри тираж, когато един участник в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ ще реализира фантазията си за нов автомобил.

Всеки, който не желае да се размине с шанса си, може да взе участие във всяка игра итираж на Български състезателен тотализатор.

Актуална информация за всичките ни игри, може да намерите на www.toto.bg, както и да ни следвате в обществените мрежи и ФБ страницата на Тотализатора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР