Телевизионерката се е заканила да не оставя на възобновилите се

...
Телевизионерката се е заканила да не оставя на възобновилите се
Коментари Харесай

Нова Информация, България Се Просълзи. Месеци След Тежкото Признанието За Страшната Диагноза Нана Гладуиш Е

Телевизионерката се е заканила да не оставя на възобновилите се здравословни проблеми да я смачкат и тя да се затвори вкъщи си със сълзи на очи. За да дава образец и на други дами в нейното състояние, Нана проучила десетки разновидности за разкрасяване, измежду които някои много ексцентрични такива.

Преди време Нана сподели по какъв начин маха русите си коси в ефирен ефир.

Водещата ги острига до голо, с цел да не гледа по какъв начин всеки ден окапват по възглавницата й поради лъчетерапията. За да не върви гологлава обаче, Гладуиш се срещнала с нов способ за лепене на коса.



Това се случва в Гърция в профилиран салон, в който се слагат кичури върху голата й кожа. Процесът е дълъг, само че резултатът е превъзходна опашка, с която Нана може да се усеща още веднъж привлекателна. Най-големият минус била цената на процедурата – към 2500 евро. Тя обаче си коствала всеки цент, тъй като по този метод на водещата нямало да й се постанова да поставя и маха перука. Както преди време феновете на „ ВИП Брадър ” се убедиха, това надалеч не е лека процедура и дизайнерката Мегз може да го удостовери, предават от Уикенд.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР