Стражът на Левски Николай Михайлов даде откровено интервю, в което

...
Стражът на Левски Николай Михайлов даде откровено интервю, в което
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Хубчев ми каза, че не ме иска в Левски

Стражът на Левски Николай Михайлов даде искрено изявление, в което приказва за връзките си с Петър Хубчев. Той показа за какво някогашният треньор на „ сините” не го е желал в състава, по какъв начин е изгонил „ като мръсно куче” Валери Божинов и истина ли е, че е желал да изхвърли даже легендата Живко Миланов.

Николай приказва искрено за обстановката в Левски сега, какво му е споделил Наско Сираков, какви диалози е имал с чужденците и за какво да се играе в Европа няма смисъл.
" Имам много неща, които мога да кажа, само че не е в този момент моментът, до момента в който съм футболист на Левски. Мога да кажа единствено, че откакто си изиграл 6 прилични месеца за Левски, откакто си вратар на националния тим, откакто евентуално си капитан на този тим след отдръпването на Ивелин Попов, откакто дълги години си играл в чужбина, в един миг идват едни хора, които споделят, че не те желаят в тима. Не сме стигали до пояснение. За мен нещата са ясни. В момента не мога да ги кажа. Не мога да приказвам за хора, които сега ги няма, а аз съм футболист на обичания клуб. Мисля, че думите са непотребни. След като оставяш тима в такова пагубно положение - без ляв бек, десен бек, централни бранители и халфове, а имаш петима вратари, всичко е ясно ".

" Естествено, че oтношението на Хубчев към мен бе поради татко ми. Поемам своята виновност и рецензия, само че методът, по който се случиха нещата, беше възмутителен. Носих си последици, без да съм направил нещо. Помните какво се случи с Валери Божинов. Изгониха го като мръсно куче на улицата. Да не загатвам легенда на Левски, която преди седмица се отхвърли от футбола (Живко Милано). Той също не беше мечтан в клуба. Бях отчаян, обикновено да бъда демотивиран. Работя доста крепко да се върна там, където ми е мястото. Всичко, което сега се вижда в Левски, е разследване на работата, която беше свършена в последните 8-9 месеца ".

" На дневен ред не стои напускането ми на стадион " Георги Аспарухов ". Има си хора, които дефинират кой остава и кой не. Аз съм на две-три крачки от това да съм в оптимална форма. В килограми не мога да приказвам с акуратност. За мен е значимо към този момент да бъда в групата, да бъда в тима. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата с този плейоф. Моята концепция е от новото първенстово да си върна мястото. Конкуренция би трябвало да има. Задължително би трябвало да има двама вратари на високо равнище. Който е по-добър, той ще пази. Знам какво мога и какъв вратар съм. Наско и Тити ми споделиха да влизам час по-скоро във форма ".

Чуйте още от изявлението с Николай Михайлов във видеото! efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  Левски 21:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР