„Спестяването и инвестирането са едно и също“ Тези две думи се

...
„Спестяването и инвестирането са едно и също“
Тези две думи се
Коментари Харесай

Седем неща, които богатите хора никога не казват

„ Спестяването и вложението са едно и също “

Тези две думи се употребяват, с цел да опишат какво вършат хората с пари, които не харчат интензивно, само че в действителност са напълно разнообразни дейности. И въпреки и двете да имат своите преимущества, богатите хора влагат повече.

„ Заможните схващат, че спестяванията им би трябвало да бъдат вложени, с цел да имат капацитет за напредък “, споделя Уес Мос, сертифициран финансов анализатор. „ Тези, които пестят, се опасяват да държат парите си в банката и в никакъв случай не получават приходи от активите си.

От друга страна, вложителите влагат активите си в области, които с течение на времето дават годишна рентабилност. "

"Мога ли да си го разреша? "

Вероятно си мислите: „ Разбира се, че богатите не споделят това. Те знаят, че могат да си разрешат всичко, което пожелаят! ”И вие сте прави, само че те задават и различен, по-голям въпрос: дали е заложено в бюджета им?

Управлението на парите е извънредно значимо за заможните, а методът им на мислене се трансформира въз основа на благосъстоянието, което имат.

"Всичко е по моя виновност "

Можете да разберете доста за човек от това по какъв начин реагира на неуспехите си и да определите какъв брой богат е някой. Хората, спечелили благосъстоянието си, разказват минусите като краткотрайни проблеми, които са отвън техния надзор и триумфите, като събития, на които те директно са повлияли.

Така неприятното показване на продажбите може да се дължи на недобрите клиенти, а не на погрешен метод на предложение. Но в случай че има триумф, той е разследване на положителното мениджърско ръководство.

"Прекалено съм ангажиран "

Богатите знаят, че приоритизирането е от основно значение за реализиране на задачите им по допустимо най-ефективния метод. Ако има нещо, което ще ви помогне да развиете бизнеса си и да добавите ще към благосъстоянието си, ще отделите време за него, даже в случай че това значи да спрете или отложите нещо друго, което е по-малко значимо.

„ Не съм добре с парите “

Ако смятате, че боравенето с пари е комплицирано, евентуално вие ги вършиме такова. Според специалисти тъкмо както можем да научим всяко ново умеене, можем да се научим да работим добре и с пари.

Това значи да не разчитаме на някой различен, който да провежда нашите финанси за нас. Ако имате директен надзор над личните си сметки, сте в положение да наблюдавате навиците си за харчене и да знаете по какъв начин да извършите най-хубавия избор за възстановяване на финансовото си положение.

"Имам пари, тъй че за какво да не ги похарча? "

Богатите хора знаят, че небрежните или ненужни разноски могат да се трансфорат в наклонност към самоизтребление. Затова те постоянно слагат под въпрос дали покупката в действителност ще усъвършенства живота им.

„ Не мога да се оправя с този проблем “

За да постигнете финансов триумф, би трябвало да знаете по какъв начин креативен да решавате проблеми и да имате самочувствието, че можете да реагирате във всяка обстановка. Богатите хора питат „ Какво мога да направя, с цел да разреша този проблем? “, когато се изправят пред предизвикателство. Този ​​въпрос въплъщава вътрешната им мощ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР