Снимката, която виждате е от гръцката полиция на бежанци с

...
Снимката, която виждате е от гръцката полиция на бежанци с
Коментари Харесай

Паспортната мафия си има хандбален отбор от бежанци с БГ паспорти!



Снимката, която виждате е от гръцката полиция на бежанци с български паспорти, представящи се за хандбалисти. 12-те незаконни мигранти бяха задържани от гръцките управляващи на летището в Атина поради подправени български паспорти. Те се пробвали да отпътуват, като се показали за спортисти, заяви БНР.

Мигрантите се показали за български тим по хандбал, който пътува за интернационален мач. На гранична полиция показали публично издадени български паспорти, като фалшифицирали страницата с персоналните данни и фотосите.
Полицията разгласява фотография даже на „ тима “ от летището, като спортистите са с български спортни екипи и спортни такъми на хандбалисти. Оказало се обаче, че никой от тях не приказва български език. Арестувани са на летището в Атина и са предадени в прокуратурата. Срещу тях е повдигнато обвиняване за подправяне на пътнически документи и незаконно влизане в европейска страна.

Миналата година отново през същото летище направиха опит да отпътуват 10 сирийци, като тим по волейбол, само че с украински паспорти. Полицията предизвестява, че на всички изходи от Гърция подробно се ревизират документите на пътуващите.
Междувременно министърът на вътрешните работи на Северна Македония Наке Чулев съобщи, че южната граница с Гърция ще бъде изцяло затворена, с цел да се предотврати нова мигрантска вълна в страната, съобщи организация МИА.

Чулев сподели, че управляващите на Северна Македония са в непрекъсната връзка с европейската гранична организация Фронтекс и с другите сътрудници от Европейски Съюз. Той акцентира, че страната има по-голям потенциал и е доста по-добре готова спрямо предходната мигрантска рецесия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР