След като направи присъствието в хиляди домове посредством смарт колонките

...
След като направи присъствието в хиляди домове посредством смарт колонките
Коментари Харесай

Amazon представи смарт везна за офиса



След като направи наличието в хиляди домове чрез смарт колонките си Echo и цифровия помощник Alexa, Amazon съобщи желание да влезе и в офиса. Тази седмица компанията показаха забавна технология в лицето на Dash Smart Shelf, умна везна, обвързвана с Интернет, която поръчва автоматизирано от Amazon офис консумативи, когато са на изчерпване.

Служителите могат да слагат на везните разнообразни офис консумативи, като принтерна хартия, принадлежности за писане и други Когато Dash Smart Shelf усети, че тежестта на поставения върху му материал под е слязло под авансово заложено тегло, той поръчва автоматизирано нови бройки от въпросните консумативи.

Освен опцията за автоматизирана поръчка, Dash Smart Shelf може да бъде надъхан да уведомява офис мениджъра за привършващия консуматив. А с цел да бъдат избегнати нежелани поръчки, софтуера на устройството може да засече дали поставените на него предмети са преместени краткотрайно или за непрекъснато. „ Умният рафт. Ко “ идва в три съществени разновидността – от 7х7“, 12х10“ и 7х7“. И трите модела могат да бъдат захранвани чрез общоприети акумулатори или посредством непосредствено включване в електрическата мрежа.

Amazon към този момент построяват и партньорска мрежа към Dash Smart Shelf. Компаниите, употребяващи устройството ще получават до 15% отстъпка от известни компании, като 3M и BIC. Очаква се Dash Smart Shelf да бъде пусната като пилотен план още идващия месец към няколко компании, като ще излезе публично на пазара през 2020.

Устройството съставлява част от тактиката на Amazon, която цели да понижи времето за доставка и улесни клиентите на цифровия си магазин. Тази тактика е изключително забележима в потребителския бранш, където компанията отделя съвсем 10 милиарда $ на тримесечие, с цел да усъвършенства дейностите на линиите си за доставка на Prime от два на един ден – изпитание, което съгласно RBC Capital Market може да подтиква приходите на Amazon с до 15%.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР