Синът на Джена ще отпразнува втората си годинка на 24

...
Синът на Джена ще отпразнува втората си годинка на 24
Коментари Харесай

Джена Проговори За Малкия Наки, Отрече Слух За Катуница



Синът на Джена ще отпразнува втората си годинка на 24 март. Талантливата певица издава, че бъдещето му някак е предопределено поради дарбата по завещание.

„ В кавички мога да кажа, че Наки няма избор, у дома се слуша национална музика, у дома се прави музика, у дома аз изсвирвам на пиано, а той слуша. Уча го да играе ръченица. Има интерес, поставя си ръцете на кръста и гледаме детски групи от ансамбли и детски градини. Разпознава безусловно всички от фамилията, когато ни дават по малкия екран, изброява по имена и принадлежности, знае кой инструмент е гайда, кой е дудук, знае, че дядо му свири на акордеон, а татко му на барабани. Прави разлика сред принадлежности и това, че един свири, различен пее “, споделя Джена.

На прощъпулника Наки е хванал на първо време палка за барабани, а по-късно микрофон.

Певицата споделя още, че с Атанас Стоев са новодомци. През последните няколко години много пъти са се местили, само че отхвърля слуховете, че са живели при свекърите й в Катуница.

„ По време на бременността отскачахме по-често на посетители. Взехме решение да живеем в Пловдив, купихме и обзаведохме апартамент, само че останахме едвам за няколко месеца. Малкият се роди и установихме, че нашият живот е в София. Решихме доста самоуверено, че ще си отидем в града, който харесваме, и си купихме апартамент в полите на Витоша, живеем тук към година, а жилището в Пловдив го продадохме “, споделя 33-годишната изпълнителка.

Джена споделя още, че не употребява услугите на детегледачка. В развъждането на дребния Атанас оказва помощ бабата на брачна половинка й. Пайнерката става рано, подготвя чай за всички, а след това с бебето играят. Захваща се с професионалните си задължения едвам когато той заспи.

Джена прибавя, че Атанас Стоев – втори доста й оказва помощ и в развъждането на Наки, и в семейството.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР