Швейцарската блокчейн компанията Jelurida организира онлайн хакатон за опитните Java

...
Швейцарската блокчейн компанията Jelurida организира онлайн хакатон за опитните Java
Коментари Харесай

Блокчейн компанията Jelurida организира хакатон с награден фонд 21 хил. долара


 Блокчейн компанията Jelurida провежда Хакатон с награден фонд 21 хиляди $

Швейцарската блокчейн компанията Jelurida провежда онлайн хакатон за опитните Java програмисти с награден фонд 21 хиляди $. Състезанието се организира по отношение на едногодишния празник на блокчейн платформата Ardor и стартирането на Lightweight contracts (ново усъвършенстванo потомство на смарт контракти). Крайният период за присъединяване и решение на Java дилемите е 10 януари 2019 година

Състезателите ще би трябвало да се оправят със задания от региона на второто потомство умни контракти, а точно:

1. Обмяна на валута

2. Децентрализирано записване и предпазване на данни в облака

3. Верификация на идентичността.

 Блокчейн компанията Jelurida провежда Хакатон с награден фонд 21 хиляди $

За всяка от трите задания има надлежно първа, втора и трета награди. Общо 21 000 $ ще бъдат раздадени при започване на 2019 година Хакатонът е към този момент отворен, а искащите да вземат участие могат да се включи в състезанието на следния линк: https://www.jelurida.com/ardor-hackathon-2018.

В началото на 2018 напълно Proof-of-Stake блокчейн системата Nxt беше надградена с нови благоприятни условия, като по метод беше основана мащабируемата, поддържаща дъщерни блокчейни система Ardor. Изграждането на Ardor бе предизвестено много преди формалното ѝ начало, когато въз основата на притежанието на Nxt потребителите получиха жетони (token) ARDR. Тази технология се оказа с извънредно огромни благоприятни условия, които в Jelurida непрестанно усъвършенстват.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР