"Ще остана министър, докато не ме направят шеф на националния

...
"Ще остана министър, докато не ме направят шеф на националния
Коментари Харесай

Емил Димитров: На много места по света думите на президента биха се тълкували като държавна измяна

"Ще остана министър, до момента в който не ме създадат началник на националния тим по футбол. За този пост всеки се бута, а никой не желае да е министър. В Народното събрание аз бях "синя каска ", балансьор, тъй като аз не съм партиен член. Отговарях за по този начин наречената "Комисия на олигарсите " – цигари, алкохол, горива, граници, митници. Там успяхме да решим доста неща и аз се съгласих да стана министър, с цел да може да се изкара мандата на държавното управление ". Това съобщи в студиото на NOVA министър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

"Ние имаме проблеми със остарели пестициди, които стоят в десетки укрития в страната. Изнасяме ги и унищожаваме поетапно, само че това е огромен проблем. Те са опаковани в остарели бидони и в случай че някой реши да ги измие в реката ще стане неприятно. Този проблем е обвързван с доста средства. Когато един източник на вода бъде инфектиран той не може да се употребява дълго време по-късно ", съобщи Димитров.

Министърът изясни, че може да съпостави обстановката в страната с футболен мач.

"Отборите играят пред публиката и тя доста добре вижда какво и по какъв начин се случва на терена. Не е редно съдията да заяви резултата в съблекалнята или по микрофона. Това не е обикновено. Нормалното е той да бъде решен на терена. Президентът стартира да изяснява кое е законно и кое не. На доста места по света това би се тълкувало като държавна измяна ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР