Шон Битъл е доказателството, че можеш да направиш страхотен маркетинг

...
Шон Битъл е доказателството, че можеш да направиш страхотен маркетинг
Коментари Харесай

Кой би прострелял беззащитен Kindle



Шон Битъл е доказателството, че можеш да направиш страховит маркетинг на бизнес, в който на пръв взор няма нищо завладяващо. Той е притежател на книжарница за книги втора употреба в градчето Уигтаун в Шотландия. То обаче стана много известно, с помощта на човеконенавистната му и изпълнена с ядовит комизъм книга " Дневникът на един книжар ".

 Снимка 395223

Битъл твърди, че мемоарното му в общи линии създание е въодушевено от Джордж Оруел, който също е работел в книжарница и е изпитвал злост към клиентите си. Сигурни сме обаче, че и без Оруел шотландецът ще се оправи отлично. Колоритните му разкази за досадни, некомпетентни, нахални, несъответстващи, само че и въодушевени клиенти са завладяващи - нещо, което рядко чакаме от книга, която не е нереалност.

 Снимка 395222

В голямата му (както ще видите от долното видео) книжарница, в която се разхождате по килими и в уютно припламва огънят в камината, виси и фотография на Kindle четеца, който Битъл собственоръчно е прострелял - доказателство за цялостното му отношение към технологиите в " ретро " занаята на книжар. А песента, която следва, ни кара да го харесваме още повече. Макар че евентуално той ни ненавижда.



" Дневникът на един книжар " е в книжарниците от издателство " Еднорог ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР