С гласуване решихме да подкрепим кандидатурата на Мая Манолова за

...
С гласуване решихме да подкрепим кандидатурата на Мая Манолова за
Коментари Харесай

БСП подкрепя Мая Манолова за кмет на София


С гласоподаване взехме решение да подкрепим кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Имаше единствено двама въздържали се. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя изясни, че номинираните са били 18, а до през днешния ден 16 от тях са си създали самоотвод.

„ Разгледахме две кандидатури- на Мая Манолова и на арх. Борислав Борисов “, заяви Корнелия Нинова и добави, че арх. Борисов е отдръпнал кандидатурата си по време на конференцията.

„ Беше призната и платформата за ръководство на София, политиките за нас са най-важното. Взехме решение Изпълнителното бюро на Градската организация и общинските съветници от бъдещата листа да се срещнат с претендента за кмет, да показват платформата ни. Да я обсъдят с нея и да намерят общите точки и политики, зад които ще застанем дружно ", изясни Нинова и добави, че евентуално срещата ще бъде другата седмица.

"Не е задоволително да подкрепиш някого. Трябва да имаш обща идея и политики. Българска социалистическа партия е единствената, която има платформа за локалните избори ", посочи водачът на левицата. "За страдание, политическите ни съперници още не излизат с платформи и хрумвания ", разяснява Нинова.

Тя посочи, че решението за поддръжка за Манолова няма по какъв начин да бъде променено.

В отговор на въпрос по какъв начин правят оценка шанса на Мая Манолова да победи на локалните избори, водачът на столичните социалисти Калоян Паргов съобщи: "Решението, което през днешния ден взе Градската конференция е осведомено, и основано на желанията на главните партийни организации, както и на изследвания, които сме създали ".

Калоян Паргов ще бъде лидерът на листата на Българска социалистическа партия за общински съветници./ТОПНОВИНИ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР