Разследват нов случай на агресия между тинейджърки в Пловдив. Този

...
Разследват нов случай на агресия между тинейджърки в Пловдив. Този
Коментари Харесай

Как заради спор за дъвка тийнейджърка наръга своя съученичка с нож?


Разследват нов случай на експанзия сред тинейджърки в Пловдив.

Този път не става дума за сборичкване а за това, че десетокласничка е намушкала своя съученичка с нож и й е предизвикала рана в региона на гърба. Всичко стартира след замяна на обидни реплики. Причината – дъвчене на дъвка в час. Двете ученички били приятелки, само че преди два дни се скарали и в продължение на няколко часа спорът сред тях ескалирал. Заради заплахата от разпра, едното момиче било изпратено за консултация при педагогическия консултант. На излизане от кабинета било пресрещнато от съученичката си и наръгано с кухненски нож.

Регионалният инспекторат ще ревизира за какво спорът не е бил сподавен преди да се стигне до разпра с хладно оръжие. Пловдивската районна прокуратура е образувала досъдебно произвеждане за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди. Най-вероятно нападателката ще бъде осъдена с прекосяване към самостоятелна форма на образование.

Пострадалото момиче се е разминало с лека телесна щета.

На 12 март, от втория час стартира един вербален спор сред двете ученички и той стартира видимо с една нелепа обстановка – груба забележка от страна на едната ученичка към другата, че дъвче дъвка и мляска прекомерно мощно, с което й пречи да внимава в часовете. Съответно последва имитация от другата ученичка.

Словесния спор продължава и по време на междучасието. Учителката, в чийто час са се скарали, е разговаряла с педагогическата съветничка, която е на същия етаж, който е провел диалог с ученичките и сякаш разногласието сред тях е бил сподавен. За страдание в идващите часове, той е зародил още веднъж и той ескалира във физическа разпра в шестия час, към 13.20 часа. Това разяснява шефът на учебното заведение Здравко Димитров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР