Районната прокуратура привлече като обвиняем 60-годишния шофьор от Асеновград, управлявал

...
Районната прокуратура привлече като обвиняем 60-годишния шофьор от Асеновград, управлявал
Коментари Харесай

Обвиниха шофьор на автобус от градския транспорт в Асеновград, карал пиян


Районната прокуратура притегли като обвинен 60-годишния водач от Асеновград, управлявал рейс от градския превоз с централизация на алкохол в кръвта си, откакто преди е бил наказан с влезнала в действие присъда за същото действие.
До момента е открито, че към 19:00 ч. на 20 февруари в Асеновград обвиненият, карайки рейса, се блъснал в паркиран лек автомобил. При случая няма потърпевши хора.

На място пристигнали полицейски чиновници и при тестване с дрегер е открито, че водачът на рейса е карал след приложимост на алкохол - 2,08 на хиляда. Той е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Утре Района прокуратура Асеновград ще внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража " по отношение на него. Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което е упрекнат мъжът, е от една до пет години „ отнемане от независимост ", санкция от 500 до 1500 лв. и отнемане от право да ръководи МПС за период от три месеца до три години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР