Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър

...
Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър
Коментари Харесай

Петър Витанов откри свой офис във Варна

Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов откри във Варна собствен непрекъснат офис-приемна.

„ Убеден съм, че този офис ще бъде генератор на доста истински и реформаторски хрумвания в поддръжка на лявото в Европа и България! Смятам, че тук може да бъде средище на младежи, които имат леви хрумвания, не са безразлични към българската и европейската политика. Място, където да бъдат промотирани европейски начинания и стратегии, и по какъв начин те биха могли да бъдат трансформирани на локално ниво “, акцентира Витанов.


Той добави, че Европа дава доста пари за равнене на районите посредством своята кохезионна политика, само че изрази страдание, че това не се схваща от огромна част от българските жители. „ А то не се схваща и заради обстоятелството, че ръководещите употребяват този запас безпределно неефективно. Това, което ми се желае, е да има същинско доближаване посредством средства, които отиват в по-малките общини, а не се акумулират в едни великански мегапроекти “, посочи той.

Независимо, че мандатът на новия Екологичен потенциал е в самото начало, Делегацията на българските социалисти към този момент има работещи офиси в София, Благоевград, Бургас, Ямбол и Монтана. До края на годината следва откриването на на офиси и в градовете Пловдив и Русе. Предстои откриването на офиси и на Цветелина Пенкова във Велико Търново и Силистра.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР