Работим за това информационните технологии да се използват все повече

...
Работим за това информационните технологии да се използват все повече
Коментари Харесай

Министър Ангелкова даде интервю пред Euronews по време на туристическото изложение ITB – Берлин

Работим за това осведомителните технологии да се употребяват от ден на ден в туризма, съобщи министър Николина Ангелкова в изявление за Euronews. Разговорът с публицист от международната медия бе извършен в границите на интернационалното туристическо ревю ITB – Берлин.

Николина Ангелкова означи, че Министерството на туризма е първото освен в страната, само че и в интернационален проект, което пуска услуга с опция за непосредствено шерване на туристически обекти посредством Chat Extension на Вайбър. Тя е взаимен план на Министерството на туризма и iLoveBulgaria.

Дигиталната промяна на българския туризъм като метод за гарантиране на дълготрайната му конкурентоспособност бе главен фокус на кръглата маса за дигитализацията, която Министерството на туризма провежда преди по- малко от месец. Международният конгрес бе част от събитията в календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, което страната ни пое за първи път от началото на 2018 година, сподели още българският министър.

Информацията на Еuronews доближава до над 430 млн. домове в 166 страни. 12 нейни издания покриват международните вести на 11 езика. Екипът е от 500 публицисти от 30 националности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР