Полицията в Южна Корея е арестувала двама мъже за тайно

...
Полицията в Южна Корея е арестувала двама мъже за тайно
Коментари Харесай

Двама мъже в Южна Корея са арестувани за воайорски записи в хотели



Полицията в Южна Корея е арестувала двама мъже за скрито снимане на 1600 посетители на хотели в последния воайорски скандал в страната, оповестява " Гардиън ".

Задържаните конфигурирали секрети камери в 42 стаи в 30 хотела в 10 южнокорейски града сред ноември предходната година и началото на този месец, оповестяват медиите.

Арестите са седмица откакто артистът и телевизионна звезда Юнг Джоун призна, че скрито се е снимал с дами по време на сексуален акт и онлайн е споделил фрагменти без тяхно единодушие.

В последния случай, мини-камери с 1мм обективи са открити в цифрови кутии, сешоари и стенни контакти . Повече от 800 нелегално снимани видеоклипа са публикувани онлайн посредством сървър, основан в чужбина.

Докато уебсайтът е свалена този месец, обвинените са спечелили 6 200 $ от 97 души , които са плащали месечна такса за достъп.

Двама други мъже се проверяват по отношение на камерите в хотелите. Полицията разяснява, че няма доказателства, хотелите да знаят, че техни посетители са снимани без тяхно познание .

Южна Корея се бори с зараза от " молка " - скрито снимани видеоклипове със полов темперамент , които са към дами на публични места като тоалетни и съблекални, само че също и в личните им домове .

Увеличаването на случаите подтикна десетки хиляди дами да излязат на улиците на Сеул предишното лято , с цел да изискат по-дълги присъди за причинителите. Властите реагираха с увеличението на патрулите в публичните тоалетни - мярка, която се дефинира за неефективна.

Полицията оповестява за 6,470 случая на нелегално снимане през 2017 година спрямо 1353 случая през 2012 година Но на доста извършители получават скромни санкции и в множеството случаи закононарушението остава ненаказано .

Задържаните за камери в хотелите могат да получат до пет години затвор и тежка санкция за разпространяването на противозаконни видеоклипове. " Полицията се отнася съществено с нарушители , които разгласяват и споделят незаконни видеоклипове , защото те съществено вредят на човешкото достолепие ", съобщи чиновник на полицията в Сеул.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР