Овен В четвъртък мнозина от вас ще имат възможност да

...
Овен В четвъртък мнозина от вас ще имат възможност да
Коментари Харесай

Потупване по рамото за две зодии, пари - за други три



Овен

В четвъртък мнозина от вас ще имат опция да дадат външна изява на част от своите гении в професионалната сфера, само че по тази причина ще би трябвало да заложат на мощните страни от своя темперамент. Само по този начин нещата на работното място ще се движат в мечтаната от вас посока. Не се нагърбвайте с непостижими за вас отговорности, тъй като надали те ще имат позитивен резултат, изключително в случай че не съумеете да се справите с тях. Опитайте се да преодолеете страховете си, като сте подготвени за предприемане на някои взаимни отстъпки в името на любовта. Противоречията ви с интимната половинка ще ви отдалечат един от различен.

Телец

Днес огромна част от родените под този зодиакален знак ще се усещат отпаднали и без въодушевление. При някои паниките с течение на деня доста ще се покачат, изключително в случай че не са съумели да се освободят от насъбраното напрежение. Причината за неналичието на интерес към нещата, които ви заобикалят в професионален и персонален проект, може би ще се дължи по-скоро на неналичието на положителни резултати макар многочислените старания, които напоследък влагате и в едната, и в другата посока. Залагайте на заниманията, които ви доставят наслаждение. По-добре ще е да се занимавате с рутинните си задължения.

Близнаци

Четвъртък ще е удобен за самодейностите ви от чисто веществен темперамент, само че е неотложно да не поемате опасности, които могат да внесат дисбаланс във финансово отношение. Следвайте неотклонно упоритостите и фантазиите си в професионалната сфера. Родените през първата десетдневка ще би трябвало да създадат вярна оценка на обстановката, в която се намират отдавна в професионалната сфера. Не се опасявайте да се противопоставите на по-силните от вас, изключително в случай че знаете по какъв начин да употребявате по допустимо най-хубавия метод плюсовете на своята позиция. Не се подценявайте, даже и някой да се пробва да ви внуши нерешителност.



Рак

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще съумеят с вярно преценени ходове да реализират непоклатимост в професионалната сфера. Необходимо е да се погрижите за финансовата си обезпеченост. Не се надявайте на бързо развиване на някои ваши планове, изключително в случай че са свързани с подписването на контракти. Друга част от представителите на знака ще съумеят с щедростта си да привлекат вниманието на високопоставена персона. Напълно допустимо е част от вас да имат желанието да се обвържат трайно в прочувствено отношение, само че това ще бъде допустимо за тези от вас, съумели да подложат сегашната си връзка на голям брой тествания.

Лъв

Днес не очаквайте потупване по рамото от високопоставена персона, изключително в случай че не са единствено ваши заслугите за резултати в професионалната сфера. Въпреки това е изцяло допустимо да получите финансови поощрения, които ще оцените по достолепие. Опитайте се да преориентирате задачите си в тенденция, от която бихте могли да извлечете финансова изгода. Амбициозността, която изявявате с интимната си половинка, ще ви даде поле на реализация, което доста бързо ще промени в позитивна тенденция стила ви на живот. Здравето ви ще е непоклатимо. Направете една цялостна равносметка на основаното от вас досега.

Дева

Днес съвсем всички от знака ще са настроени оптимистично, усещат се чудесно и горят от предпочитание да се захванат по-сериозно с работата си. Бъдете деликатни, тъй като не трябва да се заемате със странични действия. Не се натоварвайте с няколко неща едновременно. Избягвайте рисковете и премисляйте доста добре всеки собствен ход. Имайте поради, че някои инициативи могат да се окажат пагубни за положителното ви финансово положение сега. Част от вас вечерта ще се срещнат с забавен човек, който ще изиграе доста значима роля в тяхното бъдещо служебно развиване. В дома ви ще има дребни недоразумения.

Везни

Днес се стремете към успокоение, тъй като то ще ви е нужно, с цел да придвижите делата си напред. Спокойно можете да прехвърлите рутинните си отговорности и задължения на сътрудници, а вие да се откъснете за малко от с напрежение всекидневие. Някои от родените през септември ще имат проблеми със служебно пренасяне. Ще им бъде мъчно, тъй като са привикнали с сътрудниците си. Като цяло всички от знака би трябвало да владеят по-добре страстите си и не трябва да позволяват дребни неща да ги разстройват. Според звездите имате вътрешна колебливост, която ражда компликации за вас, и през днешния ден е добре да преоцените същинските си благоприятни условия.

Скорпион

Ако през днешния ден извършите вярната оценка на опциите си, ще ви бъде по-леко. Те са по-големи от това, което мислите, че можете. Ще имате положителни благоприятни условия, само че дали ще съумеете да ги употребявате, зависи единствено от вас. Имате задоволително сили за готовност и здраве. Подгответе се за приятни изненади - от вас зависи дали ще ги употребявате рационално. Голяма и значима покупка ще ви даде самочувствие. Ако родените през ноември изгубят надзор над експлоадиранията си, или се поддадат на страховете си, това ще им попречи да се приближат до хората, които ги търсят и почитат. На родените в последните дни от знака им следва къс флирт.

Стрелец

Повечето Стрелци ще бъдат закриляни от ориста. Късметът ще е към вас. Работата ви ще върви, тъй като по принцип сте работохолици, само че за разлика от сходните им в другите знаци вие въпреки всичко умеете да разпределяте натоварване и отмора. Новите ви контакти в днешния четвъртък ще са сполучливи. Ще раждате нови хрумвания, ще увличате и другите. Ще подготвяте нови инициативи, ще вършиме проекти и те няма да са безпочвени. Потърсете хора, с които бихте могли най-успешно да започнете реализирането им. Тези, които се занимават с изкуство, ще имат нов мощен креативен подтик. Каквото създадат, ще е потребно, прелестно и доста успешно за тях.

Козирог

Днес ще се стремите към автономия и самостоятелност и ще постигнете своята фантазия. Приятните вести ще са свързани с специалността ви, само че не би трябвало да обещавате неща, които не можете да свършите. Началото на деня на работното ви място ще стартира напрегнато. При родените през декември това напрежение ще бъде подбудено и от непремерени приказки. Вашата нервност ще сътвори напрежение даже вкъщи и измежду околните ви. При някои може да зародят известни финансови проблеми, само че това не трябва да ви тревожи, тъй като всичко ще отмине доста бързо. Ще бъдете засипани с работа, само че ще се справяте бързо и чудесно.

Водолей

Пред мнозина от вас ще се разкрие нова опция за изява, която ще затвърди към този момент постигнатите триумфи. Този миг ще се окаже доста значим за вас. Не се опасявайте да приемете ходатайство при решение на някакви непознати проблеми. Това ще ви донесе по-големи доходи. Не се тормозете, в случай че това ходатайство постанова пътешестване, тъй като по време на него ще имате и спомагателни приходи. Интензивният темп на живот при родените през февруари може да ги направи нервни и раздразнителни. Ще се тревожат, че нищо не съумяват да свършат, и ще станат избухливи. Наложете си сами по-умерен темп и ще видите, че прелестно се справяте с всяко натоварване.

Риби

Голяма част от знака през днешния ден ще ги вълнуват стремежи и желания към нови простори и най-много методите, по които могат да разширят хоризонтите си. Все отново не е за препоръчване да се отдавате на духовни скитания и заблуди, които могат да ви вкарат в една ненужна комплицираност и приключване на сили и сила. Много засилена ще бъде вашата така и така мощна сензитивност. През днешния ден на мнозина ще се наложи да създадат много огромни промени. Вгледайте се добре в себе си и ще откриете доста неща, които не трябва да вършиме. Започнете с държанието си на работното място и преценете дали вярно се държите с сътрудниците си.

От sega.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР