От екрана bTV напоследък ни заливат провалени министри, депутати, сменили

...
От екрана bTV напоследък ни заливат провалени министри, депутати, сменили
Коментари Харесай

bTV се превърна в бухалка на нагушилите се от бандитската приватизация

От екрана bTV в последно време ни заливат провалени министри, депутати, сменили по няколко партии като цветарки, протестъри, изживяващи се като глас на гражданското общество и крадци на персонални данни, написа "Монитор ".
В новините и настоящите излъчени на показ в множеството случаи са единствено лица, по един или различен метод свързани със задкулисието. Телевизията стартира и свърши през вчерашния ден новините си с операциите и лъжите на обвинявания в шпионаж русофил №1 Николай Малинов и нелепите му изказвания за леви и десни ръце на укриващия се в Белград кредитен фараон Цветан Василев, и за виртуален кабинет, който имал във банкрутиралия трезор депутатът и издател на „ Телеграф Медиа “ Делян Пеевски.

Както към този момент писахме, Пеевски в никакъв случай не бил дясната ръка на Василев, нито е имал кабинет във банкрутиралата КТБ.

Депутатът не взел участие в контролните или надзорните органи на банкрутиралия под вещото управление на БГ Мадоф трезор, който се оказа кредитна пирамида, ужилила вложителите с над 5,6 милиарда лв.. Пеевски също по този начин не е имал акции от КТБ.

Няма активи от банкрутиралия трезор, за които да има правосъдни каузи. По негов адрес ежедневно се тиражират неистини и клевети посредством механизма на подправени вести. Причината е ясна. Медиите му - „ Телеграф “, „ Монитор “ и „ Политика “, са едни от дребното, които разкриват грабежи и измами, и то освен на страниците си, а даже и в обособени книги.

Този обеден грабеж на народа беше осъществен от Гуруто на бандитската приватизация Иван Костов, който подари на доближените Иво Прокопиев, Огнян Донев, Сашо Дончев и Цветан Василев златни активи от българската стопанска система и банки.

Ясно е, че във времето, когато bTV е пред продажба, в малкия екран царува безредие и безчинство. Придворният публицист на Прокопиев Венелин Петков, който в частност ръководи новините, настоящите излъчвания и спорта, прокарва в народен ефир опорните точки на господаря си посредством тиражирането на подправени вести.

Още в полуконспиративните стенограми на задкулисието „ Арго “ стана ясно, че разградският необут, който в този момент е обвиняем за пране на пари от „ Каолин “ и за аферата „ ЕVN”, владее мейнстрийма – разбирай огромните малките екрани, и те се ръководят от него и пазят ползите на избрани кръгове.

Старият слоган bTV “Всички гледни точки” беше пренебрегнат в кошчето на историята и сменен с по-гръмкия „ Силата да бъдеш осведомен “ - в смисъл да бъде осведомен вярно от лицата на задкулисието.

Освен опорките на Прокопиев в bTV с ненаситност се дава гласности и на гледните точки на псевдодесните жълтопаветници, предвождани от провалилия се правосъден министър и грантов барон Христо Иванов.

Призивите им на последния протест, проведен във вторник от „ Правосъдие за всеки “, демонстрират, че те нямат нищо общо с дясното, а по-скоро звучат като леви русофили.

Обществото мощно се надява, че новите притежатели на bTV, които и да са те, ще върнат изконните журналистически правила, етиката и всички гледни точки, без да се пробват да манипулират феновете с диктовки в слушалките на опорки, обслужващи единствено и само хората, ограбили същите тези фенове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР