Oбщинският съветник от ВМРО Стефан Послийски е приближен на новия

...
Oбщинският съветник от ВМРО Стефан Послийски е приближен на новия
Коментари Харесай

Ще бъде ли арестуван депутата Александър Сиди?



Oбщинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Стефан Послийски е доближен на новия мощен човек на Патриотите в Пловдив – депутата Александър Сиди. Преди 2 години двамата бяха упрекнати от тогавашния началник на Басейнова дирекция Георги Семерджиев, че Сиди и Послийски са му поискали 10 000 лева, с цел да му оказват помощ да остане на работа, а след това и същата сума като „ вноска “ за партията.

Стефан Послийски беше общински консултант и в предходния мандат. Тогава той бе от квотата на Обединени патриоти, а в този момент от общата листа на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ в Пловдив. И двата пъти неин лидер бе някогашният кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

Припомняме, че депутатът и водач на „ Воля” Веселин Марешки упрекна сътрудника си в Народното събрание Александър Сиди, че е изнудвал някогашен началник на Басейнова дирекция в Пловдив.
Сиди отговори, че ще съди Марешки за клюка.

Пред bTV лидерът на „ Воля” изясни, че сътрудника му от „ Обединени патриоти” (ОП) и партия Вътрешна македонска революционна организация отишъл при ексдиректора на Басейновата дирекция Георги Семерджиев и му споделил „ ние към този момент вземаме това Министерство (на околната среда и водите – б.а.) – ще те оставим на работа, само че ще работиш за нас”.
Семерджиев дал отговор: „ Добре, всичко по закон – каквото би трябвало, ще работя”.

„ Обаче след 20 дни Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация му се обажда и му споделя „ аз ще ти пратя един човек и той ще ти изясни по какъв начин би трябвало да работим”. И му праща индивида и индивидът му споделя „ ние тука ще се грижим за тебе, обаче ти всеки месец би трябвало да ни даваш по 10 000 лева””, възмути се Веселин Марешки.
Сигналът на Георги Семерджиев достигнал до Марешки, който се свързал с индивида по телефона и той му удостоверил.

Семерджиев към този момент не бил началник на Басейновата дирекция.
„ Вече не е, тъй като не си е плащал”, изясни Марешки.
Той повтори: „ Александър Сиди му пратил някакъв човек, на който да заплаща и споделя „ ние ще работим с тебе, само че би трябвало да ни даваш по 10 000 лв. на месец”. Написал си го е индивидът и си го е подписал, черно на бяло.”

Веселин Марешки попита дали прокуратурата ще проверява случая. Така можело да се разбере дали тази информация е клюка.
По думите на Марешки, Георги Семерджиев се чудел от кое място да откри 10 000 лв.. След като не се „ отчитал”, го изгонили.
„ Всичко е разказано безусловно тъкмо – на 20 октомври 2017 година го подава този сигнал човекът”, добави водачът на „ Воля”.

След вчерашните арести в Басейнова дирекция-Пловдив в града се разяснява, че скоро ще има задържан и народен представител от Вътрешна македонска революционна организация и евентуално визират Александър Сиди. От Воля демонстрираха и клише от отчет написан собственоръчно от някогашния началник на Басейнова дирекция- Пловдив Георги Семерджиев, от който с изключение на името на Александър Сиди лъсна и името на Послийски.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР