Новата продуктова серия кафе за приготвяне у дома на популярната

...
Новата продуктова серия кафе за приготвяне у дома на популярната
Коментари Харесай

Кафе Starbucks идва във вашия дом

Новата продуктова серия кафе за подготвяне вкъщи на известната марка STARBUCKS към този момент ще бъде налична и в България, с помощта на Нестле. Тя се състои от оферти за всеки усет, включвайки кафе зърна, мляно кафе, както и капсули, създадени за кафемашини NESPRESSO и NESCAFÉ DOLCE GUSTO .

Глобално кафе партньорство – по този начин дефинират взаимоотношенията си NESTLÉ и STARBUCKS , които през август 2018 година публично сплотиха своите сили. Екипите на двете компании за следващ път потвърждават експертизата си в региона на кафе напитките, като за малко време с ентусиазъм и пристрастеност създават серия от висококачествени кафе артикули.

В тях се съчетават технологията и опита за селектиране, изпичане и съчетание на кафе сортове, които имат двете компании. Резултатът е изключителна продуктова серия, включваща знакови STARBUCKS блендове, тероарни кафета (single-origin), както и селекция от млечни кафе специалитети, известни в кафетериите на STARBUCKS , като Капучино и Карамел Макиато.

Всички те са създадени от 100% висококачествени кафе зърна Арабика, добивани съгласно етичните и устойчиви практики на земеделските производители в едни от най-хубавите райони за развъждане на кафе в света.

С NESCAFÉ, NESPRESSO и STARBUCKS Нестле има чудесно портфолио кафе, с което да зарадва своите консуматори. В рамките на партньорството си със STARBUCKS компанията придобива трайни права да предлага на пазара в световен мащаб серията кафе STARBUCKS за подготвяне вкъщи.

Като част от това партньорство Нестле България АД пуска на пазара продуктите от новата серия кафе STARBUCKS за подготвяне вкъщи, започвайки с 8 типа капсули за кафемашини NESCAFÉ DOLCE GUSTO , три от които са за късо кафе, два за дълго кафе (Американо) и три за кафе специалитети – Капучино, Лате Макиато и Карамел Макиато.

На българския пазар ще се оферират и три бленда кафе зърна, както и три бленда мляно кафе. Във всички сегменти се откриват артикули от присъщите за STARBUCKS три степени на изпичане – ярко, приблизително и мрачно изпичане. Любопитен факт е, че един от продуктите е кръстен на първия магазин на STARBUCKS в Pike Place Market в Сиатъл, а точно – кафе зърна STARBUCKS PIKE PLACE® ROAST (средно изпичане).



Потребителите ще могат да се насладят на обичаното си STARBUCKS кафе вкъщи от септември за капсули за кафемашини NESCAFÉ DOLCE GUSTO и от ноември за кафе зърна и мляно кафе, когато продуктите от новата серия ще стартират да се дистрибутират в магазинната мрежа и онлайн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР