Neterra.TV пуска ексклузивно съдържание в своята онлайн платформа в отговор

...
Neterra.TV пуска ексклузивно съдържание в своята онлайн платформа в отговор
Коментари Харесай

Екшън комедията „Диви и Щастливи“ с онлайн премиера по Neterra.tv за българите в чужбина

Neterra.TV пуска извънредно наличие в своята онлайн платформа в отговор на ограниченията за обществена изолираност и всеобщото затваряне на киносалоните по целия свят поради вируса COVID-19.

Българите зад граница към този момент имат опцията да се насладят на най-гледания български филм за 2019 година „ Диви и Щастливи “ скоро след кинопремиерата. Романтичната екшън-комедия е дело на режисьора Мартин Макариев с присъединяване на Александър Сано, Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански, Асен Блатечки и доста други.

„ Диви и Щастливи “ е филм за две дами, които намират храброст да се опълчват на скучното всекидневие и да последват фантазиите си, а историята е облечена в зрелищни екшън подиуми, качествена кинематография, истинска музика и доста смях.

Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са две типични дами с елементарни специалности и пречупени фантазии. Нелепа обстановка ги принуждава да се оправят със личните си страхове, като се втурнат стремително в бясно премеждие и битка с провокациите на живота. Бягайки от закона, двете съумяват да преоткрият себе си и да повярват във опциите си. С лек и пресен звук филмът визира тематиките за другарството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава благополучие.

Премиерата на кино лентата за България бе на 29 ноември 2019 година. От 20 март той е разполагаем онлайн за закупуване и наем в Neterra.TV, секция Екстри.

Филмът е наличен на: https://neterra.tv/extras/divi-shtastlivi

Повече за „ Диви и Щастливи “:

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wic0uqBYICw&t=1s

Fb: @diviishtastlivimovie

Instagram: @divi_i_shtastlivi_movie

За Neterra.TV

Neterra.TV е онлайн платформа с телевизия за българи в чужбина. Тя дава на нашите сънародници в чужбина достъп до най-гледаните български телевизионни канали, филми, излъчвания и музикални клипове във високо качество за целия свят. Отделно от това Neterra.TV разполага с обособена секция, в която всички киномани могат да наемат или да закупят за гледане най-новите и качествени български филми.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР