Ненчо Балабанов показа порасналия си син Богомил, който е единственият

...
Ненчо Балабанов показа порасналия си син Богомил, който е единственият
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов показа сина си



Ненчо Балабанов сподели порасналия си наследник Богомил, който е единственият му правоприемник и който поразително наподобява на татко си. 15-годишното дете на участника в „ Маскирания певец” е от брака му с 11 години по-голямата Ралица, учител по музика. Тя е единствената, с която Балабанов има брак. Двамата живеят дружно единствено няколко години и пътищата им се разделят, а водещият остава фамилното жилище на някогашната си половинка, която отглежда Богомил и щерка от предходния си брак.

„ Никой не желае да се разделя и да оставя другия с чувството, че е прецакан. В предишното хората са били доста по-внимателни и затиснати от предубеждения вид „ Какво ще кажат другите? “.Стояли са на мощ дружно да пазят един неестествен баланс в връзките
Не съм последовател на това “, споделя Ненчо.

Балабанов изживя бурна връзка с певицата Йоана Драгнева, която през днешния ден се радва на първото си дете от ефирен водещ. Двамата по този начин и не стигнаха до брак, а към днешна дата Ненчо отхвърля да има сериозна връзка. Той обаче има предпочитание за още деца. Богомил е наследил артистизма на татко си. Пее, танцува и има ужасно възприятие за комизъм. Ако синът му Боги реши да тръгне по неговия път с актьорството, дублажа на анимации и уговорките в малкия екран, той би го подкрепил.

снимка
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР