Закъсняха много с мерките. Най-големите институти в Европа, споделиха колегите,

...
Закъсняха много с мерките. Най-големите институти в Европа, споделиха колегите,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Закъсняхме много с мерките, очаква се 60-70% от населението да прекара вируса

Закъсняха доста с ограниченията. Най-големите институти в Европа, споделиха сътрудниците, се чака 60-70% от популацията на Европа да прекара този вирус. Някои споделиха, че си измисляме този проблем " ковид ". Както сподели и президенът Макрон - с изключение на ковид има и петролна рецесия. Кристин Лагард съобщи, че се задава не по-малка, а по-голяма криза. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след видеозаседанието с водачите на Европейски Съюз за ограниченията за ковид.

" Така че до една държавите-членки се изрекоха против възбраните за експорт на медицински произведения. Дори думата взаимност, която доста обичаме да използваме - аз им споделих, ни минимум не виждам взаимност сега ", сподели Борисов.

" Изключително смятам, че работим по българската сентенция " помогни си самичък, с цел да ти помогне Господ ". Вече се тестват в няколко компании облеклата, в лабораторията на военните да минат тестванията. За да сме сигурни, когато ги раздаваме, че това е което ни би трябвало ", разгласи Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР