Госпожо Аврамова, Вие станахте министър единствено и само, защото вашият

...
Госпожо Аврамова, Вие станахте министър единствено и само, защото вашият
Коментари Харесай

ИПБ поиска уволнение на целия Управителен съвет на АПИ заради трагедията край Звъничево


Госпожо Аврамова, Вие станахте министър само и единствено, тъй като вашият предходник със своето безучастие трансформира пътната сигурност по пътищата на България в най-големия боязън на българските жители. Минаха четири месеца след ужасната покруса край град Своге, само че организация „ Пътна инфраструктура продължава да ръководи сигурността по пътищата ни безконтролно и некадърно. В навечерието на Коледните празници за следващ път сме очевидци на неспособността на управлението на АПИ да обезпечи безвредна пътнотранспортна система. Отново се прави опит отговорността да се трансферира на водачите, поддържащите компании и кой ли още не. Процесите на разпад в ръководството на пътната инфраструктура се задълбочават с всеки минал ден. Арогантността и безхаберието на управлението на АПИ мина всички човешки граници. Днес десетки фамилии вместо да честват, ще вършат погребения. Институтът за пътна сигурност изрично Ви приканва да освободите целия Управителен съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “, като първа стъпка за смяна на ръководството на сигурността по нашите пътища. Бездействието от ваша странаИнститутът за пътна сигурност ще докара до задълбочаване на трагичното положение на нашите пътища и протичащото се по тях.Институтът за пътна сигурност изпрати отворено писмо до министъра на районното развиване и благоустройството, във връзка нещастието на пътя край село Звъничево. Припомняме, че рано тази заран при пътен случай починаха петима души. Публикуваме писмото, без редакторска интервенция. Институтът за пътна сигурност се обърна с отворено писмо към министъра на районното развиване и благоустройството на България - Петя Аврамова - във връзка нещастието, случила се рано тази заран край село Звъничево, област Пазарджик. Припомняме, че при злополуката починаха петима души. Публикуваме писмото без редакторска интервенция.
Госпожо Аврамова,
Вие станахте министър само и единствено, тъй като Вашият предходник със своето безучастие трансформира пътната сигурност по пътищата на България в най-големия боязън на българските жители. Минаха четири месеца от ужасната покруса край град Своге, само че Агенция „ Пътна инфраструктура " продължава да ръководи сигурността по пътищата ни безконтролно и некадърно.
В навечерието на Коледните празници за следващ път сме очевидци на неспособността на управлението на АПИ да обезпечи безвредна пътнотранспортна система. Отново се прави опит отговорността да се трансферира на водачите, поддържащите компании и кой ли още не. Процесите на разпад в ръководството на пътната инфраструктура се задълбочават с всеки минал ден. Арогантността и безхаберието на управлението на АПИ мина всички човешки граници. Днес десетки фамилии вместо да честват, ще вършат погребения.
Институтът за пътна сигурност изрично Ви приканва да освободите целия Управителен съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “, като първа стъпка за смяна на ръководството на сигурността по нашите пътища.
Бездействието, от Ваша страна, ще докара до задълбочаване на трагичното положение на нашите пътища и протичащото се по тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР