Музикант бил пребит брутално от трима души в ботеврадското село

...
Музикант бил пребит брутално от трима души в ботеврадското село
Коментари Харесай

Пребиха брутално млад музикант!

Музикант бил пребит брутално от трима души в ботеврадското село Литаково. В момента костадин Пенчев е в болница със счупена челюст, контузии по главата и шевове по лицето.

„ Приятелката ми искаше да спрем до магазина. По табиет леко изфорсирах мотора на джипа. Направиха ми забележка. Извиних се. След това едно момче пристигна и ме напсува, стартира да се бута в мен. Околните ни раздърпаха и го качиха в една кола.

Тръгнахме с гаджето ми, с цел да закараме нейната другарка и я оставихме пред тях. Докато тя слизаше, пристигнаха трима души, извадиха ме от колата и започнаха да ме бият. От ударите припаднах и не помня друго ", описа Костадин пред Нова тв. След случая десетки поданици се събраха, с цел да изразят възмущението си.

„ Случаят е много сериозен. Момчето не е конфликтно. Той е доста почтен и виновен ", разяснява ръководителят на литаковския духов оркестър Дейвид Христов.

„ Статистиката в селото е показателна. Извършват се огромен брой закононарушения. През 2011 година пенсионирана учителка беше изнасилена и убита. Извършителят е от селото. Има простреляни, прегазени от пияни водачи. Рядко има полиция в селото “, описа локален гражданин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР