24 часа Собственикът на млеката Елена засечен в СРС да

...
24 часа Собственикът на млеката Елена засечен в СРС да
Коментари Харесай

Цветанов заплашен от БСП с изненади на вота, Заплашиха с пистолет депутат на АМ Хемус



24 часа

Собственикът на млеката " Елена " засечен в СРС да приказва за убития данъчен Иво Стаменов

Задържаният началник на компанията за млечни артикули " Елена " Стефан Василев, който е упрекнат за данъчни закононарушения, е чут да разяснява убийството на началника на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите Иво Стаменов в СРС, научи " 24 часа " от сигурни източници.

Репликите на Василев са уловени, откакто Стаменов бе прострелян на столичната ул. " Дунав " в персоналния си джип БМВ Х3 през декември м.г. Лекарите във ВМА се бориха за живота на данъчния, само че все пак на 12 януари той издъхна.

Кой е гърмял по Стаменов, към този момент не е ясно. Тепърва проверяващи ще откриват и какви са били връзките сред него и Василев.

Труд

Цветанов застрашен от Българска социалистическа партия с изненади на вота

Левицата внася подписката в сряда. Председателят на групата на ГЕРБ: Нямам самообладание да видя претекстовете. Междувременно хулигани на пътя размахаха револвер на червен народен представител.

Монитор

Заплашиха с револвер народен представител на Автомагистрала Хемус

Депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков е бил застрашен от двама мъже на Автомагистрала " Хемус ", оповестиха от полицията.

Божанков е изпреварвал, когато зад него се е доближила кола, която присвятквала с фарове.

" Помислих, че е кола със специфичен режим, напуснах лявата лента и автомобилът се изравни с мен. Тогава видях, че е частна кола, а индивидът до водача извади револвер и го насочи към мен. Не можех да допускам, че това се случва ", описа самият народен представител.

Инцидентът станал на 15 юни. Към 14:20 ч. на тел. 112 Божанков е подал сигнал за случая. Автомобилът с двамата нападателни мъже е спрян в региона на 57-ия километър.

Стандарт

Искаме Македония да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз до края на юни

Единственото, което желаеме е да бъдем дружно в Европейския съюза, съобщи външният министър на България Екатерина Захариева, която посети градския парк в Скопие, където се организира фестивалът One Love Tour 2018. На него вземат участие доста реализатори от България и Македония.

Страните от Западните Балкани са в центъра на европейската външна политика, съобщи още посланик номер 1 на България. Договорът за другарство и добросъседство с Република Македония ни даде още по-голям подтик. Хората желаят да са дружно, желаят да творят дружно, желаят да вървят дружно към европейското бъдеще, сподели Захариева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР