Най-голямата верига кафенета в света - Starbucks, обяви, че ще

...
Най-голямата верига кафенета в света - Starbucks, обяви, че ще
Коментари Харесай

Starbucks ще плаща на служители да работят по 20 часа седмично като доброволци



Най-голямата верига кафенета в света - Starbucks, разгласи, че ще тества стратегия, с която ще поддържа свои чиновници да работят за локални неправителствени организации.

Тя ще започва с 36 доброволци в 13 американски града. В рамките на половин година те ще прекарват по 20 часа седмично, работейки за веригата, и по още толкоз ще се трудят за благотворителната организация Poins of Light, написа CNN Money.

Последната е определена за да дава отговор на целите на Starbucks за обезпечаване на поддръжка за бежанци, военни ветерани и други.

Вицепрезидентът на компанията Вирджиния Тенпени споделя, че чака тези благоприятни условия да създадат чиновниците щастливи и да им носи по-голямо задоволство.

Заплатите на чиновниците ще се покриват напълно от фондацията на Starbucks, като при оповестяването на програмата за нея са кандидатствали над 200 души.

" Ако концепцията върви добре, нова група ще бъде изпбрана през есента на 2019 година ", разяснява Пенпени. От управлението на веригата обмислят и тя да бъде разширена с наемането на повече от 36 души.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР