Наблюдавам опит на "Атака" и опозиционни сили за дестабилизация на

...
Наблюдавам опит на "Атака" и опозиционни сили за дестабилизация на
Коментари Харесай

Клеветите не касаят коалиционно ни споразумение, твърди депутат от Атака

Наблюдавам опит на "Атака " и опозиционни сили за дестабилизация на държавното управление. Това съобщи Борис Ячев от НФСБ пред Нова телевизия. Подобни мнения направи и Валентин Касабов във вторник, като загатна за посещаване на Волен Сидеров в сараите на Ахмед Доган.

"Влязохме в тази коалиция, макар огромните ни идеологически разлики, с цел да може България да има държавно управление. Нямаме учредения да дестабилизираме каквото и да било ", безапелационен беше проф. Станислав Станилов от "Атака ".

Той добави, че не е отправял клюки към Валери Симеонов. Критиките към вицепремиера били във връзка с това, че той отхвърля православието и подлага на критика каноните на църквата. По думите на Станилов прекъсването на партийната телевизия на "Атака " е по вътрешнопартийни аргументи.

"Кой и къде е споделил, че ползите на България са разнообразни от тези на Русия и кой може да го потвърди? Русия не води нападателна политика, а отбранителна ", сподели Станилов по отношение на обвиняването, че Сидеров работи срещу ползите на страната ни.

Депутатът беше безапелационен, че клеветите се глобяват по правосъден ред. Те не касаят съдружното съглашение за държавно управление с ГЕРБ, добави още той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР