На 15 юни 2018 г. (петък), във връзка с подмяна

 На 15 юни 2018 г. (петък), във връзка с подмяна ...

В кои райони на София няма да има вода на 15 юни.


 

На 15 юни 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева" кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Мара Бунева" от ул. „ Гъдуларче" до ул. „Одеса".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мара Бунева" ъгъла с ул. „Овчарска".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Страгачев" кв. „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Резбарска" от ул. „ Васил Кънчев" до края на улицата в североизточна и източна посока.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Резбарска"№9.

-Във връзка с механично почистване и дезинфекция  на резервоар „Железница", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: с. Железница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.

Източник: skandal.bg