Можете да използвате Echo Look на Amazon, ако искате изкуствен

...
Можете да използвате Echo Look на Amazon, ако искате изкуствен
Коментари Харесай

Магазин с изкуствен интелект ще помага при избора на тоалети




Можете да употребявате Echo Look на Amazon, в случай че желаете изкуствен интелект да ви дава фешън препоръки вкъщи. Но в случай че сте в магазина и не желаете да губите време в пробване на облекла, с цел да видите дали тези дънки си отиват с онази блуза, Guess и Alibaba могат да ви предложат решение. Заедно те създават AI системата, FashionAI, която употребява компютърно зрение, с цел да ви помогне да създадете цялостен тоалет, до момента в който пазарувате. Смарт огледалото разпознава цветовете, стила и вашите черти и ви предлага артикули, които добре ще са съчетават - в това число облекла, които към този момент сте купили онлайн. Така ще можете да сътвори цялостен тоалет, даже в случай че сте избрали единствено една част от него.

Участието на технологиите обаче не стопира до тук. Всеки артикул в магазина разполага с Bluetooth, RFID и датчици за придвижване, които автоматизирано демонстрират дрехата на смарт огледалото. И в случай че желаете да премерите нещо, то би трябвало единствено да го изберете на огледалото, а личният състав ще ви го донесе. Ако не обичате да носите една камара облекла в пробната, то това решение е тъкмо за вас.

Прочетете още: Ключът към сполучливата AI тактика: мислете огромно, започнете с малко и се разраснете бързо

Възможностите на FashionAI ще бъдат демонстрирани в Политехническия университет в Хонконг до 7 юли. Настоящата разработка обаче е тясно обвързвана с услугите на Alibaba, което значи, че ще са нужни промени, с цел да се пригоди решението към други страни. Въпреки това то демонстрира по какъв начин изкуственият разсъдък може да се употребява в бъдеще, с цел да намалите времето, прекарано в извършване на покупки на облекла, от часове до минути.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР