Миската, която засега предпочита да не дава много гласност на

...
Миската, която засега предпочита да не дава много гласност на
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова показа годежен пръстен за 60 бона

Миската, която към този момент избира да не дава доста публичност на щастието си в любовта, е подхванала най-важната стъпка за всяка бъдеща младоженка – издирването на рокля. Ивайла към този момент обиколила бутици в Лондон и Дубай, и се спряла на няколко хрумвания за тоалета си. Още обаче се колебаела дали да не разпореди осъществяването на тоалета си на роден дизайнер и с това да спести някой и различен лев.

Пресметливостта на бъдещата булка по никакъв начин не е изненадваща. Ивайла постоянно се е опитвала да живее комфортно, само че не и в разточителство. Миската е израснала в тежки времена и знае цената на парите. За това и доста мразела, в случай че живее на заеми и в задължения. „ Имам един прекрасен живот, само че никога не мога да заявя, че разходвам милиони”, шегувала се е не един път с ситуацията си хубавицата.

Навярно за това и пословичната свидливост на бъдещия й мъж - ресторантьора Веселин Денков, прочут с прякора Веско Брадата, не я нервира изключително доста. Бизнесменът се слави измежду родния елит като същински скъперник, което не рядко става причина за смешки по негов адрес. Бакалова обаче имала напълно разнообразни визии за държанието на обичания си мъж, който не отговаряли на обвиняванията на останалите. Според нея той просто не обичал да парадира както други със средствата си, а да ги употребява рационално.

Разбира се, че мъжът, с който ще сътвори семейство, може да си разреши да я глези, не е загадка за никого. Само пръстенът, който свети на ръката на Бакалова като знак на любовта му към нея, е за 30 хиляди евро. Бижуто е италианска направа и е от един огромен безценен камък, наобиколен от десетки дребни камъни. Понеже било много охолно и миската се тормозила, че може нещо да му се случи, когато го носи в България, съвсем никой у нас не го е виждал. На фотосите си в обществените мрежи пък тя се опитвала да го прикрива, с цел да резервира новината за щастието в любовния си живот колкото се може повече време, написа Уикенд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР