Министерството на външните работи предупреждава, че е възможно в следващите

...
Министерството на външните работи предупреждава, че е възможно в следващите
Коментари Харесай

Опасност от терористични атаки в Македония, предупреждава Външно



Министерството на външните работи предизвестява, че е допустимо в идващите няколко дни в прилежаща Македония да бъдат осъществени терористични офанзиви.

По данни на посолството ни в Скопие през вчерашния ден, 15 февруари, управляващите в страната са предотвратили проекти за терористични набези от поддръжници на " Ислямска страна ".
Това е станало след сигнал от посолството на Съединени американски щати в страната, които подхванали за съществуването на нараснал риск от терористични набези на екстремисти.
 В Северна Македония предотвратиха терористичен акт на ИДИЛ
В Северна Македония предотвратиха терористичен акт на ИДИЛ

Информация от американските спецслужби...

Органите на ред претърсили пространства в редица обитаеми места и конфискували предмети и устройства, които биха могли да се употребяват за нахлуване.

" Полицията на Република Северна Македония организира оперативно-технически ограничения и обиски на няколко обекта, свързвани с евентуални проекти и планове за осъществяване на терористични актове на територията на Република Северна Македония от страна на радикални структури, поддръжници на групировката ИДИЛ ", пишат в известие от вътрешното министерство на Македония, представено от Министерство на външните работи.

Във Външно одобряват непрекъснато сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки .

Дирекция " Ситуационен център " - телефон: +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56, е-mai: [email protected].

Връзка може да се реализира и на дежурните телефони и е-поща на българските дипломатически и консулски представителства в Македония.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР