Министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил Димитров е

...
Министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил Димитров е
Коментари Харесай

Министър Димитров инспектира извор „Врелото“ във връзка с водоснабдяването на Радомир

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и, регионалният шеф на Перник инж. Емил Костадинов  Емил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 година в София. Висок е и кметът на Радомир Пламен Алексиев направиха оглед на помпена станция „ Крапец “ и карстов извор „ Врелото “, с цел да видят опциите за възобновяване на аварийно водоснабдяване за община Радомир. Те разискаха нужните ремонтни действия и документите, които би трябвало да се изготвят за стартиране на спешното водоснабдяване.

Министър Димитров беше на място по отношение на обсъжданите със зам.-министъра на районното развиване Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е разнообразни разновидности за спешно и трайно решение на казуса с водоснабдяването на Радомир.

„ След като регионалният шеф ме осведоми за гласуваната декларация от общинските съветници в Перник, с която те показват взаимност към жителите на община Радомир, взехме решение да подадем по 100 000 кубика вода за месец от „ Крапец “ през „ Врелото “, сподели министър Димитров.

„ Търсим друго трайно решение, с което Радомир да може за години напред да си реши казуса с водата. Този тръбопровод на следващия ден може да дефектира. Те би трябвало да имат най-малко още едно обикновено зареждане, както Перник, който сега е миропомазан и черпи от два язовира – „ Бели Искър “ и „ Студена “. По същия метод би трябвало да решим и казуса на Радомир. В цялата страна всеобщо сондажите падат, сушата се отразява “, уточни още министърът.

„ Сигурен бях, че със съдействието на страната въпросът с водата на Радомир ще откри решение. За следващ път област Перник получи скъпа поддръжка от държавното управление, с цел да се избегне възникването на бедствена обстановка. Продължаваме да работим в тази тенденция до трайното решение на казуса “, съобщи инж. Костадинов. Той добави, че за жалост един от главните проблеми, довел до сегашната обстановка, с изключение на цялостното понижаване на водата във всички водоизточници, са огромните загуби в резултат на множеството повреди, които се дължат на остарелите довеждащи водопроводи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР