Lidl и Музейко тръгват на обиколка из България, за да

...
Lidl и Музейко тръгват на обиколка из България, за да
Коментари Харесай

От октомври Музейко ще гостува в класните стаи на ученици от 1-ви до 4-ти клас в 5 области в страната

Lidl и Музейко потеглят на обиколка из България, с цел да дават опция на повече деца да се допрян до необятния свят на науката.

Образователната обиколка „ Музейко в учебно заведение “ с Lidl ще започва през месец октомври и ще обхване 5 области в страната - София, Перник, Пазарджик, Благоевград и Кюстендил. Основен фокус на програмата, която ще протича под формата на открити уроци, е учене посредством прекарване. Съдържанието е създадено за възпитаници от 1-ви до 4-ти клас като обгръща научни тематики, залегнали в наложителната стратегия на началния курс.

„ Ученето и развиването на гении е една от трите области, в които поддържаме фамилиите с деца, тъй като имаме вяра, че е пиедестал за общественото развиване. Независимо дали подкрепяме напъните на неправителствени организации в дребни обитаеми места или работим с сътрудници с одобрени позиции като Музейко и Заедно в час, задачата ни е да насърчим естествената ученолюбивост на децата към науката във формат, който я прави налична “, показа Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

„ Музейко в учебно заведение “ с Lidl е продължение на двугодишната самодейност на Лидл България „ Lidl неделя в Музейко “. Нейният главен фокус бе ориентиран към поддържане на родителите в грижата им за техните деца, в региона на ученето и развиването на гении.

„ Музейко в учебно заведение " с Lidl ще се организира в интервала октомври 2019 година - април 2020 година и чака записвания от страна на учебните заведения в посочените области. Инициативата има за цел да обхване 4000 деца и ще приема записвания до постигане на посочения брой възпитаници.

Лидл България е главен сътрудник на просветителната самодейност. Подкрепата на компанията се показва във финансова помощ за осъществяване на самодейността и покриване на 50% от цената на билета за всяко дете.

Ако учениците и техният учител имат предпочитание за среща с практическото познание посредством научни демонстрации онлайн, само че нямат опция да посетят Музейко, те могат да го поканят за открит урок в класната си стая. Повече информация може да намерите тук: https://bit.ly/2o8oQDK

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР